Terveyden turva syntymättömälle lapselle

Pyydä tarjous

Yksi keino pitää huolta lapsesi hyvinvoinnista ja vauva-arjen sujuvuudesta on varmistaa lapsellesi nopea hoitoon pääsy jo ennen hänen syntymäänsä. Kun Terveyden turva hankitaan ennen lapsen syntymää, mahdolliset myöhemmin ilmenevät sairaudet eivät vaikuta hänen vakuutusturvansa laajuuteen.

Mikä Terveyden turva?

Terveyden turva on aina ottajansa näköinen ja kokoinen vakuutuskokonaisuus. Terveyden turva on oikea valinta sinulle, joka et halua ottaa jonkun muun tarpeisiin rakennettua valmista vakuutuspakettia, vaan haluat maksaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivista terveysvakuutuksista.

Terveyden turva kootaan yksittäisistä vakuutuksista. Siksi se sopii kaikenikäisille. Voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa, joten vakuutusturva on vaivatonta pitää aina ajan tasalla. Terveyden turva on terveytesi ja taloutesi turvana pitkälle tulevaisuuteen, koska myönnetyt vakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää.
 

Terveyden turva vakuutukset

 

Kokoa lapsesi Terveyden turva 13 eri vakuutuksesta

Terveyden turvan vakuutukset muodostuvat hoitokuluvakuutuksista sekä päivä- ja kertakorvausvakuutuksista. Alle 20-vuotiaan Terveyden turvaan valitut vakuutukset ovat voimassa kaikessa urheilussa. Kokoa Terveyden turva tarvitsemistasi vakuutuksista. Voit valita mukaan niin monta vakuutusta kuin haluat.

Tutustu vakuutuksiin
 

Anna, 38, Vantaa
odottaa toista lastaan
  Alex ja Julia, 27, Vaasa
odottavat esikoistaan

Anna odottaa toista lastaan. Esikoinen on sairastellut paljon vauvana, joten Anna haluaa varmistaa, että hän pääsee tulevan vauvansa kanssa lääkärille jonottamatta. Etälääkäripalvelut mahdollistavat oireiden selvittämisen kotoa käsin, joten Annan ei tarvitse lähteä lasten kanssa välttämättä ollenkaan lääkäriin. Anna saa silti mielenrauhan, jos lapsen oireet mietityttävät. Annan lapsen Terveyden turva sisältää lääkäri- ja tutkimuspalvelut.

 

Alexin ja Julian pian syntyvä esikoinen on heille tärkeintä maailmassa, joten he haluavat varautua huolellisesti kaikkeen. Alex ja Julia hankkivat tulevalle lapselleen Terveyden turvan, joka takaa nopean hoitoon pääsyn sekä antaa turvaa leikkausta tai kuntoutusta vaativien sairauksien ja tapaturmien, hammastapaturmien ja mielenterveysongelmien varalle. 

Annan syntymättömän lapsen Terveyden turva:   Alexin ja Julian syntymättömän lapsen Terveyden turva:
 • FenniaHoitaja
 • Etälääkärikuluvakuutus
 • Yleislääkärikuluvakuutus
 • Erikoislääkärikuluvakuutus
 • Tutkimuskuluvakuutus
 
 • FenniaHoitaja
 • Etälääkärikuluvakuutus
 • Yleislääkärikuluvakuutus
 • Erikoislääkärikuluvakuutus
 • Lääkekuluvakuutus
 • Tutkimuskuluvakuutus
 • Hammastapaturmavakuutus
 • Leikkauskuluvakuutus
 • Fysioterapiavakuutus
 • Terapiavakuutus

 

FenniaHoitajan palvelut sisältyvät aina Terveyden turvaan

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka on apunasi sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä kysymyksissä joka päivä klo 7-23. FenniaHoitaja varaa ajan suoraan lapsesi tarvitsemaan hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Kun käytät FenniaHoitajaa, maksat hoidosta vain mahdollisen omavastuun.

Näin FenniaHoitaja palvelee

Lue lisää FenniaHoitajasta

 

 

Lisätietoa Terveyden turvasta

Miten Terveyden turvan hinta määräytyy ja pystynkö vaikuttamaan siihen itse? Kenelle Terveyden turva voidaan myöntää? Mitä Terveyden turvan vakuutukset eivät korvaa? Miten kokoan oman Terveyden turvani?

Usein kysytyt kysymykset

 

Juuri oikeat vakuutukset jokaiseen elämäntilanteeseen

Terveyden turvan voi koota kulloiseenkin tilanteeseen sopivista vakuutuksista. Turvaa voi muokata koska vain, joten se elää mukana lapsuudesta aikuisuuteen ja työelämästä eläkkeelle. 

Terveyden turva syntymättömälle lapselle
Terveyden turva lapselle
Terveyden turva aikuiselle
Terveyden turva seniorille

 

 Tulosta