Terveyden turva - juuri sinun terveytesi turvaksi

Osta vakuutus itsellesi helposti verkosta

Terveyden turva on aina ottajansa näköinen ja kokoinen vakuutuskokonaisuus. Jos haluat maksaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivista terveysvakuutuksista etkä ottaa jonkun muun tarpeisiin rakennettua valmista vakuutuspakettia, Terveyden turva on oikea valinta sinulle.

Terveyden turva kootaan yksittäisistä vakuutuksista. Siksi se sopii kaikenikäisille. Voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa, joten vakuutusturva on vaivatonta pitää aina ajan tasalla. Terveyden turva on terveytesi ja taloutesi turvana pitkälle tulevaisuuteen, koska suurin osa myönnetyistä vakuutuksista on voimassa ilman päättymisikää.
 

Terveyden turva vakuutukset

Kokoa oma Terveyden turvasi 13 eri vakuutuksesta

Terveyden turvan vakuutukset muodostuvat hoitokuluvakuutuksista sekä päivä- ja kertakorvausvakuutuksista. Lisäksi vakuutusturvaa voi laajentaa urheilulaajennuksella. Kokoa Terveyden turva tarvitsemistasi vakuutuksista. Voit valita mukaan niin monta vakuutusta kuin haluat.

Tutustu vakuutuksiin

 

FenniaHoitajan palvelut sisältyvät aina Terveyden turvaan

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka on apunasi sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä kysymyksissä joka päivä klo 7-23. FenniaHoitaja varaa sinulle ajan suoraan tarvitsemaasi hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Kun käytät FenniaHoitajaa, maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun.

Näin FenniaHoitaja palvelee

Lue lisää FenniaHoitajasta

 

 

Juuri oikeat vakuutukset jokaiseen elämäntilanteeseen

Terveyden turvan voi koota kulloiseenkin tilanteeseen sopivista vakuutuksista. Turvaa voi muokata koska vain, joten se elää mukana lapsuudesta aikuisuuteen ja työelämästä eläkkeelle. 

Terveyden turva syntymättömälle lapselle
Terveyden turva lapselle
Terveyden turva aikuiselle
Terveyden turva seniorille

 

Lisätietoa Terveyden turvasta

Miten Terveyden turvan hinta määräytyy ja pystynkö vaikuttamaan siihen itse? Kenelle Terveyden turva voidaan myöntää? Mitä Terveyden turvan vakuutukset eivät korvaa? Miten kokoan oman Terveyden turvani?

Usein kysytyt kysymykset

 

 Tulosta