E-lasku on helppo tapa maksaa laskut

Kun otat e-laskun käyttöön, paperinen lasku korvataan sähköisellä laskulla ja laskut menevät suoraan omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa laskut ajasta ja paikasta riippumatta ja säästyt tietojen näppäilyltä. E-lasku on myös ilmastoystävällinen ja sen käyttö pienentää hiilijalanjälkeä.

E-laskun hyödyt

  • Maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Pitkiä viite- ja tilinumeroa ei tarvitse näppäillä käsin.
  • Näet laskut verkkopankissasi ja voit maksaa ne ajasta ja paikasta riippumatta.
  • Voit tilata verkkopankissa ilmoituksen laskun saapumisesta. Kun vahvistat e-laskun, se veloitetaan tililtäsi eräpäivänä. Voit myös valita automaattisen maksatuksen ja muita palveluita verkkopankissasi oman pankkisi tarjoamien vaihtoehtojen mukaan. Näin laskujen maksaminen ei unohdu.
  • Saat halutessasi samaan verkkopankkiin perheen kaikki laskut.
  • E-lasku on maksuton palvelu.

Näin otat e-laskun käyttöösi

Näin otat e-laskun käyttöön verkkopankissa

E-lasku on helpointa ottaa käyttöön laskun maksun yhteydessä. Verkkopankki tarjoaa maksun vahvistamisen jälkeen mahdollisuuden tehdä e-laskusopimus. Tätä kautta pääset suoraan tekemään sopimuksen.

Halutessasi voit ottaa e-laskun käyttöösi myös kirjautumalla verkkopankkiin ja hakemalla e-laskuttajien luettelosta "Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia". Nimeä klikkaamalla pääset tekemään sopimuksen.

E-laskun tilaamiseen tarvitset aina Fennian asiakasnumerosi, jonka löydät joko paperisesta vakuutuslaskusta tai vakuutuskirjasta. Voit tarkistaa sen myös Oma Fennia -palvelusta, missä laskut ja vakuutuskirjat ovat aina käytettävissä.

Huomioithan, että saatat saada vielä seuraavan laskun paperisena, mutta sen jälkeen kaikki laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi.

Lisätietoa laskutuksesta

Kirjaudu Oma Fenniaan

 Tulosta