FenniaHoitaja turvaa pääsysi parhaaseen hoitoon

FenniaHoitaja

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka on apunasi tapaturman tai sairauden yllättäessä. Hän neuvoo jo puhelun aikana ja huolehtii ajanvarauksestasi yhteistyökumppanimme Dextran tai Terveystalon erikoislääkärille. Hammaslääkäriin taas pääset sujuvasti PlusTerveyden tai Dextran toimipisteisiin. Lisäksi FenniaHoitaja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi.

Miksi käyttäisin FenniaHoitaja-palvelua?

  • Saat jo puhelun aikana neuvoja tapaturmaan tai sairauteen liittyvissä kysymyksissä.
  • FenniaHoitaja tekee ajanvarauksen erikoislääkärille puolestasi. Hoitosi on tehokkaampaa, kun pääset heti oikeaan paikkaan hoitoon.
  • FenniaHoitajan kautta varattu lääkäriaika on aina Fennian sopimushinnan mukainen.
  • Erikoislääkärikäynnistä maksettavaksesi jää vain vakuutuksesi mahdollinen omavastuuosuus, muut kulut laskutetaan suoraan Fennialta.
  • Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa vahingosta ellei kyseessä ole työtapaturma tai liikenneonnettomuus.

Soita FenniaHoitajalle

FenniaHoitaja palvelee joka päivä klo 7-23 numerossa 010 503 5000.

Voit käyttää palvelua, jos sinulla on Fenniassa vakuutus sairauksien tai tapaturmien varalta ja tarvitset hoitoa Suomessa. FenniaHoitaja on myös yritysasiakkaittemme käytettävissä. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Dextran kanssa ja puhelimeen vastaa aina sairaanhoitaja.

Jos sinulla ei vielä ole vakuutusta, tutustu tästä

aikuisten tapaturma- ja sairausvakuutuksiin

lasten tapaturma- ja sairausvakuutuksiin

Toimi näin, kun sairastut tai sinulle sattuu tapaturma

  1. Soita FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000.
  2. Puhelimeen vastaa ammattitaitoinen sairaanhoitaja, joka antaa puhelun aikana neuvoja tilanteen hoitamiseksi.
  3. Tarvittaessa hoitaja tekee sinulle ajanvarauksen yhteistyökumppanimme lääkäriasemalle tai hoitolaitokseen joko Dextran tai Terveystalon toimipisteeseen.
  4. Lääkärikäynnistä jää maksettavaksesi vain vakuutuksesi mahdollinen omavastuu. Muut kulut laskutetaan suoraan Fennialta.

Varmista pääsysi parhaaseen hoitoon

 


Terveyspalvelujemme yhteistyökumppanit

Dextra

Dextra tuottaa Fennian valtakunnallisena yhteistyökumppanina monipuolisia ja laadukkaita terveyspalveluja Fennian asiakkaille. 

Dextra Oy on suomalainen, Pihlajalinna-konserniin kuuluva, korkeatasoisia terveyspalveluja tuottava yritys. Dextran terveyspalveluihin kuuluvat lääkärikeskukset, päiväkirurgiset sairaalat ja hammasklinikat. Asiakasmäärältään Dextra on yksi Suomen suurimmista yksityisiä terveys -ja työterveyspalveluja tuottavista yrityksistä.

Kun tarvitset lääkäriajan, soita FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000. Hän huolehtii ajanvarauksesta, ja pääset hoitoon sinulle sopivaan paikkaan.

Terveystalo

Terveystalo on Fennian valtakunnallinen yhteistyökumppani terveyspalvelujen tuottamisessa.

Terveystalo on verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys, joka toimii yli 70 paikkakunnalla. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu 170 toimipistettä ja 17 lääkärikeskus-sairaalaa. Terveystalo tarjoaa yleis- ja erikoislääkäripalveluja, työterveys- ja työhyvinvointipalveluja, sairaalapalveluja, diagnostiikkapalveluja (laboratorio, kuvantaminen ja seulonta), kliinisiä lääketutkimuksia ja suunterveyden palveluja.

Kun tarvitset lääkäriajan, soita FenniaHoitajalle numeroon 010 503 5000. Hän huolehtii ajanvarauksesta, ja pääset hoitoon sinulle sopivaan paikkaan.

 Tulosta