Fennia elämäntilanteissa

Vakuutukset ovat tärkeä osa arkea ja tuovat turvaa elämään. Fenniassa voit tarkistaa vakuutusturvasi yhdessä vakuuttamisen ammattilaisen kanssa – vaivattomasti ja maksutta. Saat järkevät, omien tarpeittesi mukaiset vakuutukset ja tiedät, että vakuutusasioittesi hoito on varmoissa käsissä.

Uusi harrastus

Uusi harrastus

Löysitkö uuden liikuntalajin? Liikuntaharrastus tuo vastapainoa arkiseen aherrukseen, mutta ahkeran liikkujan vaarana ovat tapaturmat. Niiden hoitamiseen voi varautua tapaturmavakuutuksin.

Tietoa henkilövakuutuksista

Itsenäisen elämän aloittaminen

Itsenäisen elämän aloittaminen

Kun muutat omaan asuntoon, tarvitset oman kotivakuutuksen. Samalla on hyvä tarkistaa koko vakuutusturva. Silloin kun perheessä ei vielä ole lapsia eikä omaisuuttakaan ole karttunut kovin paljon, Magis-vakuutuspaketti on oikea ratkaisu. Magis sopii hyvin myös opiskelijan tarpeisiin. Sen voit ottaa, kun olet alle 30-vuotias.

Lue lisää

Matkustaminen

Matkustaminen

Matkailu avartaa, mutta voi tuoda mukanaan myös vastoinkäymisiä. Niiden varalle on hyvä olla matkavakuutus. Näin saat korvauksen, jos matkatavarasi esimerkiksi katoavat Lontoossa tai tarvitset lääkärin apua Limassolissa.

Lue lisää matkavakuutuksesta

Uusi lemmikki

Uusi lemmikki

Lemmikki on aina omistajalleen rakas. Lemmikin sairastuessa eläinlääkärilaskut kasvavat äkkiä suuriksi. Voit vakuuttaa lemmikkisi sen eläinlääkärikulujen tai kuoleman varalta. Fenniasta saat eläinvakuutuksen koiralle, kissalle, hevoselle ja ponille.

Lue lisää eläinvakuutuksesta

 Tulosta