Edut Danske Etuohjelma - ja Private Banking Access –asiakkaille

Liity Etuohjelmaan

Fennian ja Danske Bankin tavoitteena on tarjota asiakkaille huolenpitoa elämän eri tilanteissa. Hoitaessasi pankkiasiasi Danske Bankissa ja vakuutusasiasi Fenniassa, voit luottaa siihen, että arkesi on hyvässä hoidossa.

Vakuutusasioiden hoitoon Fennia tarjoaa Danske Etuohjelma - ja Private Banking Access -asiakkaille VIP-luokan palvelua sekä merkittäviä alennuksia kodin ja perheen vakuutuksista.

Vip-palvelunumero

VIP-palvelu
 • Saat yhdestä puhelinnumerosta henkilökohtaista ja nopeaa palvelua kaikissa vakuutus- ja korvausasioissasi.
 • Samasta numerosta saat myös neuvoja ja apua turvallisuuteen liittyvissä asioissa.
 • Vip-palvelunumero on vain Danske Etuohjelma - ja Private Banking Access -asiakkaiden käytössä.

Tuntuvia alennuksia

Tuntuvia alennuksia
 • Saat useimmista kodin ja perheen vakuutuksista jatkuvan 20 %:n alennuksen. Uudet asiakkaat saavat lisäksi 25 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta.
 • Saat vapaaehtoisesta autovakuutuksesta (Fenniakasko) jatkuvan 20 %:n alennuksen. Uudet asiakkaat saavat 25 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden maksusta.

Turvakilpi avaimille

Turvakilpi avaimille
 • Saat käyttöösi turvamerkityn avaimenperän, joka helpottaa kadonneiden avainten löytymistä.
 • Turvakilvessä on tunnus, jonka avulla tunnistamme avainten omistajan.
 • Maksamme avainten löytäjälle palkkion, kun hän toimittaa avaimet Fennian konttorille.
 • Avaimenperä ja siihen liittyvä palvelu on sinulle maksutonta.

Henkilökohtaista ja sujuvaa palvelua

 • Meille on tärkeää, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Haluamme myös, että saat juuri sellaisen vakuutusturvan, mitä tarvitset ja että tiedät, mistä maksat.
 • Vakuutusturvan ylläpitäminen on osa palveluamme. Kun elämäntilanteesi muuttuu, asiantuntijamme päivittää vakuutusturvasi yhdessä kanssasi vastaamaan uutta tilannetta.
 • Vahingon sattuessa saat apua ja neuvoja asiantuntevasta korvauspalvelustamme. Hoidamme korvausasiasi joustavasti ja ripeästi niin, että saat ongelmat pois päiväjärjestyksestä mahdollisimman nopeasti.

Saat käyttöösi nämä edut ja alennukset, kun olet Danske Etuohjelma - tai Private Banking Access -asiakas.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö

Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, jolla on yli viisi miljoonaa henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakasta 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja yli miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

 Tulosta