Edut Rakennusliiton jäsenille

Fennian edut Rakennusliiton jäsenille

Fennia tarjoaa Rakennusliiton jäsenille tuntuvia etuja kotitalouden vakuutuksiin. Vahingon sattuessa käytettävissäsi ovat monipuoliset palvelumme, esimerkiksi FenniaHoitaja, puhelimen korjauspalvelu ja auton hinauspalvelu.

Edut kotivakuutukseen

  • Saat lähes kaikkiin henkilö- ja omaisuusvakuutuksiin jatkuvan 15 %:n alennuksen.
  • Saat kodin irtaimistovakuutukseen laajennuksen, joka kattaa myös ansiotyöhön tarvittavat työvälineet 5 000 euroon saakka.
  • Saat kotivakuutukseen liitettyyn yksityishenkilön vastuuvakuutukseen laajennuksen, joka on voimassa myös työsuhteen ulkopuolella tapahtuvissa talkootöissä. Vastuuvakuutuksen laajennuksen perusteella korvataan vakuutetun työn kohteelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on 1 700 euroa vahinkoa ja vakuutuskautta kohden.

Edut autovakuutukseen

  • Saat 20 %:n jatkuvan alennuksen yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton kaskovakuutukseen (osakasko, laaja Fenniakasko ja Premiumkasko).
  • Saat 20 %:n alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksusta yksityiskäyttöisen henkilö- ja pakettiauton Premiumkaskoon ja laajaan Fenniakaskoon.

Omavastuuseteli

  • Saat 200 euron arvoisen omavastuusetelin, jonka voit hyödyntää vahinkotilanteessa. Omavastuuseteli pienentää omavastuuosuuttasi, kun saat korvausta vapaaehtoisesta vakuutuksesta.

Katso tästä edut ruotsiksi/Kolla dina förmåner här

Hyödynnä etusi

Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä vakuutusasioissa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Fennia on kotitalouksien, yrittäjien ja yritysten täyden palvelun vakuutusyhtiö

Fennia-konserni on vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija. Tarjoamme kotitalouksille, yrittäjille ja yrityksille niiden tarvitsemat riskienhallinta-, vakuutus- ja varainhoitopalvelut. Fennia-konserniin kuuluu kolme yhtiötä: vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy. Haluamme palvella asiakkaitamme ensiluokkaisesti ja yhdessä teemme tulosta heidän parhaakseen.

 Tulosta