Täyden palvelun talo

Täyden palvelun talo

Saat kauttamme tärkeimmät palvelut taloudellisen hyvinvoinnin tueksi. Vakuuta sinulle tärkeimmät ihmiset ja omaisuutesi, laita säästösi kasvamaan tulevaisuutta varten tai vuokraa meiltä, luotettavalta vuokranantajalta, asunto tai toimitila. Hyödynnä myös kumppaneidemme sinulle tarjoamat edut.

Kaikki elämäsi vakuutukset

Vakuutamme kaiken, mikä on sinulle tärkeää.

Omaisuus- ja henkilövakuutukset

Vakuutamme sinulle arvokkaimman omaisuutesi. Saat meiltä vakuutukset kaikelle kodista veneeseen, matkatavaroista metsään ja autosta lemmikkikaniin.

Muistathan vakuuttaa myös kaikkein tärkeimmän? Meiltä saat vakuutukset itsellesi sekä kaikenikäisille perheenjäsenillesi syntymättömästä lapsesta senioriin. Saat turvaa sairauden, tapaturmien ja työkyvyttömyyden varalle. Kuoleman varalle otettavalla henkivakuutuksella turvaat läheistesi toimeentulon, jos pahin sattuu.

Tutustu vakuutuksiimme

 

Yritysvakuutukset

Oletko yrittäjä tai harkitsetko yrittäjyyttä? Saat meiltä vakuutukset itsellesi, työntekijöillesi sekä yrityksesi omaisuudelle ja toiminnalle.

Tutustu yritysten vakuutuksiin 
 

Säästäminen ja sijoittaminen

Olemme tukenasi pesämunan kerryttämiseen ja vaurastumiseen liittyvien tavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoamme erilaisia säästämisen ja sijoittamisen palveluita, kuten vakuutussäästäminen, rahastosijoittaminen ja suurempien pääomien varainhoito.

Tarjoamme säästämisen ja sijoittamisen palveluita yksityishenkilöille, yrittäjille, yrityksille, instituutioille ja yhteisöille 135 vuoden sijoituskokemuksella.

Tutustu säästämisen ja sijoittamisen palveluihin

Vuokrattavat asunnot ja toimitilat

Olemme luotettava ja turvallinen vuokranantaja. Vuokraa meiltä itsellesi tai perheellesi sopiva koti tai täydelliset toimitilat yrityksesi tarpeisiin.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin

Kumppaniedut

Jotta asiointisi olisi mahdollisimman mukavaa, tarjoamme sinulle yhdessä kumppaneidemme kanssa erilaisia etuja. Saat esimerkiksi alennusta pankkipalveluista sekä etuja vakuutuksiisi, kun huolehdit talosi kunnosta kumppaneidemme avustuksella. Tarjoamme tuntuvia etuja myös yrittäjille.

Danske Bank

Saat asiakkaanamme kattavan Danske Platinum Plus -päivittäispalvelupaketin puoleen hintaan. Pakettiin sisältyy esimerkiksi Mastercard Platinum -kortti kattavalla matkavakuutuksella sekä maksutapaedulla sekä Danske Reaaliaikapalvelun, jonka avulla sijoitusten ja markkinoiden seuranta käy kätevästi.

Dansken asiakkaana saat meiltä merkittäviä alennuksia monista vakuutuksista. Danske Etuohjelma- tai Private Banking Access -asiakkaana saat myös käyttöösi Danske Bankin asiakkaille suunnatun oman VIP-linjan, jonka kautta vakuutusasioidesi hoitaminen sujuu vaivatta.

Lue lisää 

 

 

Suomen Yrittäjät

Oletko Suomen Yrittäjien jäsen? Tiesitkö, että yrityksen vakuutusten lisäksi saat meiltä etuja myös perheen ja kodin vakuutuksiin?

Lue lisää

 

 

Leakomatic

Vuotovahinkoja voidaan estää tehokkaasti asentamalla vesivuotovahti tulovesijohtoon vesimittarin jälkeen. Saat Fennian asiakkaana Leakomaticin vesivuotovahdin edullisemmin sekä alennusta vakuutusmaksuistasi.

Lue lisää 

 

 

Uponor

Fennia ja Uponor tekevät yhteistyötä ikääntyneiden putkistojen uusimisen edistämiseksi. Putkistojen uusimisella voit välttää kalliin vesivahingon ja säästää vakuutusmaksuissa.

Lue lisää

 Tulosta