Terveyden turva seniorille

Laske ja osta

Kun ikää kertyy, huoli terveydestä yleensä kasvaa. Mahdollisiin tuleviin sairauksiin tai tapaturmiin onkin syytä varautua jo ennen kuin ne osuvat omalle kohdalle. Sinulle myönnetyt Terveyden turvan vakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää. Voit siis hyödyntää vakuutuksesta korvattavaa yksityistä terveydenhuoltoa myös eläkepäivilläsi.

Mikä Terveyden turva?

Terveyden turva on aina ottajansa näköinen ja kokoinen vakuutuskokonaisuus. Terveyden turva on oikea valinta sinulle, joka et halua ottaa jonkun muun tarpeisiin rakennettua valmista vakuutuspakettia, vaan haluat maksaa juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivista terveysvakuutuksista.

Terveyden turva kootaan yksittäisistä vakuutuksista. Siksi se sopii kaikenikäisille. Voit tehdä valittuun vakuutuskokonaisuuteen muutoksia milloin tahansa, joten vakuutusturva on vaivatonta pitää aina ajan tasalla. Terveyden turva on terveytesi ja taloutesi turvana pitkälle tulevaisuuteen, koska myönnetyt vakuutukset ovat voimassa ilman päättymisikää.
 

Terveyden turva vakuutukset

Kokoa oma Terveyden turvasi 13 eri vakuutuksesta

Terveyden turvan vakuutukset muodostuvat hoitokuluvakuutuksista sekä päivä- ja kertakorvausvakuutuksista. Lisäksi vakuutusturvaa voi laajentaa urheilulaajennuksella. Kokoa Terveyden turva tarvitsemistasi vakuutuksista. Voit valita mukaan niin monta vakuutusta kuin haluat.

Tutustu vakuutuksiin
 

Seppo, 63, Oulu
jäämässä eläkkeelle
  Maria, 66, Helsinki
eläkeläinen

Seppo on jäämässä eläkkeelle, eikä työterveyshuolto ole kohta enää hänen käytettävissään. Sepolla ei ole enää samanlaista tarvetta talouden turvaamiselle kuin nuoruudessa, sillä oman Oulun kodin asuntolaina on jo maksettu, eikä lasten toimeentulosta tarvitse huolehtia. Etälääkäripalvelun helppous kiinnostaa, mutta hän haluaa varautua myös lääkärikäynteihin sekä lääkärin määräämien tutkimus- ja hoitotoimenpiteiden kuluihin.

 

Maria on Helsingissä asuva 66-vuotias eläkeläinen. Hän on aktiivisilla eläkepäivillään palannut nuoruuden harrastuksensa, ratsastuksen, pariin. Hän haluaa päästä nopeasti lääkäriin, eikä kantaa huolta mahdollisista tulevaisuuden lääkekuluista. Hän on valmis turvautumaan julkisen terveydenhuollon palveluihin silloin, kun jotain leikkaushoitoa vaativaa vaivaa ilmaantuu. Pienempien vaivojen takia Maria ei halua pilata päiväänsä jonottamalla päivystyksessä. Ratsastusharrastuksen vuoksi Maria ottaa myös urheilulaajennuksen.

Sepon Terveyden turva:

 

Marian Terveyden turva:

 • FenniaHoitaja
 • Etälääkärikuluvakuutus
 • Yleislääkärikuluvakuutus
 • Erikoislääkärikuluvakuutus
 • Tutkimuskuluvakuutus
 • Leikkauskuluvakuutus
 • Hoitopäiväkuluvakuutus
 
 • FenniaHoitaja
 • Etälääkärikuluvakuutus
 • Yleislääkärikuluvakuutus
 • Erikoislääkärikuluvakuutus
 • Lääkekuluvakuutus
 • Urheilulaajennus

 

FenniaHoitajan palvelut sisältyvät aina Terveyden turvaan

FenniaHoitaja on sairaanhoitaja, joka on apunasi sairauksiin ja tapaturmiin liittyvissä kysymyksissä joka päivä klo 7-23. FenniaHoitaja varaa sinulle ajan suoraan tarvitsemaasi hoitoon ja tekee vahinkoilmoituksen puolestasi. Kun käytät FenniaHoitajaa, maksat hoidostasi vain mahdollisen omavastuun.

Näin FenniaHoitaja palvelee

Lue lisää FenniaHoitajasta

 

 

Lisätietoa Terveyden turvasta

Miten Terveyden turvan hinta määräytyy ja pystynkö vaikuttamaan siihen itse? Kenelle Terveyden turva voidaan myöntää? Mitä Terveyden turvan vakuutukset eivät korvaa? Miten kokoan oman Terveyden turvani?

Usein kysytyt kysymykset

 

Juuri oikeat vakuutukset jokaiseen elämäntilanteeseen

Terveyden turvan voi koota kulloiseenkin tilanteeseen sopivista vakuutuksista. Turvaa voi muokata koska vain, joten se elää mukana lapsuudesta aikuisuuteen ja työelämästä eläkkeelle. Samat vakuutukset ovat valittavissa kenen tahansa Terveyden turvaan iästä riippumatta.

Terveyden turva syntymättömälle lapselle
Terveyden turva lapselle
Terveyden turva aikuiselle
Terveyden turva seniorille

 

 Tulosta