Fennia Kiinteistöt

Fennia Kiinteistöt on kiinteistöjohtamispalveluihin erikoistunut yhtiö, joka tarjoaa palveluitaan sijoittajille, kiinteistönomistajille ja vuokralaisille. Kiinteistösalkkujen hallinnoinnin, kiinteistöjohtamisen palveluiden ja kiinteistökehityksen lisäksi olemme keskittyneet Joint Ventures -hankkeiden toteuttamiseen ja hallinnointiin. Fennia Kiinteistöt on sataprosenttisesti Fennia Varainhoito Oy:n omistama ja osa Fennia-konsernia.

Hallinnoimme asiakkaittemme kiinteistösijoituksia eri puolella Suomea. Palvelumme kattavat mm. kiinteistöomaisuuden salkunhoidon, vuokrauksen, ylläpito- ja energiajohtamisen, kiinteistökehityksen ja rakennuttamisen. Tuotamme Fennia Varainhoidon hallinnoimille kiinteistörahastoille kiinteistöjohtamispalveluita ja vastaamme Fennian omassa käytössä olevien kohteiden toimitila- ja tuvallisuusjohtamisesta. Vastuullamme on tällä hetkellä noin 1,2 miljardin euron arvoinen kiinteistövarallisuus. 

Olennainen osa toimintaamme on luoda kiinteistökehityksellä tuottavia kiinteistösijoitusmahdollisuuksia ja vastata myös kehityshankkeiden projektinjohdosta. 

Hallinnoimiemme kiinteistöjen vuokrattavat tilat löydät osoitteesta www.fenniatilat.fi

Ajankohtaista

Fennia Kiinteistöt on mukana muun muassa seuraavissa hankkeissa:

Tampereen postitalo

Pasilan kauppakeskus Tripla

Herttoniemen uusi lähipalvelukeskus Hertsi

Optimes Business Garden 

 

Tiedote 2.9.2019: Fennia tehostaa kiinteistöliiketoimintaansa – keskittää kiinteistörahastojensa rahastonhoitajapalvelut Fennia Varainhoidon ja kiinteistöhallinnointipalvelut Fennia Kiinteistöjen alaisuuteen

Tiedote 21.8.2019: Fennia Varainhoidon Terrieri Kiinteistöt Ky -vaihtoehtorahasto aktiivisena markkinassa

 Tulosta