Usein kysyttyä kesätöistä

Millaisia tehtäviä Fennia tarjoaa kesätyöntekijöille?

Fenniassa haetaan kesätyöntekijöitä erilaisiin myynnin ja asiakaspalvelun, vakuutus- ja korvauskäsittelyn sekä hallinnon tehtäviin.

Millainen koulutustausta Fennian kesätyöntekijällä pitää olla?

Kaupallinen koulutus ja hyvät digitaidot ovat eduksi Fennian kesätyössä menestymiseksi. Fenniassa työskentelee kuitenkin henkilöitä hyvin monipuolisilla koulutustaustoilla. Tärkeintä on positiivinen asenne, asiakaspalveluhenkisyys, joustavuus ja halu oppia uutta.

Voinko hakea useampaa Fennian kesätyötehtävää?

Kyllä, voit hakea kaikkia sinua kiinnostavia Fennian kesätyötehtäviä erillisellä sähköisellä hakemuksella. Voit hyödyntää järjestelmässä samaa hakemusta jokaisen tehtävän kohdalla, sinun ei siis tarvitse kirjoittaa kaikkea alusta hakiessasi toista Fennian kesätyötä.

Voiko kesätyöntekijä olla alle 18-vuotias?

Fennian kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt kesätyön alkaessa.
 
Voiko Fenniassa suorittaa opintoihin liittyvän työharjoittelun kesällä?

Opintoihin liittyvä työharjoittelu on mahdollista suorittaa kesätyön ohessa sopimalla asiasta oppilaitoksen ja esimiehen kanssa.

Saanko kesätyöstä työtodistuksen?

Fenniassa olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Kesätyöntekijä saa kirjallisen työsopimuksen ja työsuhteen päättyessä saat työtodistuksen. Lisää vastuullisen kesätyön periaatteista voit lukea Vastuullinen kesäduuni -sivuilta.

Mikä on hakuaika Fennian kesätyöhön?

Hakuaika vuoden 2019 kesätöihin on 1.2.-28.2.

Koska kesätyö alkaa ja milloin se päättyy?

Palkkaamme kesätyöntekijöitä eri osastoille ja erilaisiin tarpeisiin. Tyypillisesti kesätyö alkaa touko-kesäkuussa. Kesätyön pituus vaihtelee eri tehtävissä 1 - 4 kuukauden välillä.

Mistä saan lisätietoa haun etenemisestä, haastatteluista ja valinnoista?

Haastattelut käydään pääosin maalis-huhtikuussa. Valintaa tekevä esimies on suoraan yhteydessä niihin hakijoihin, jotka hän kutsuu haastatteluun. Ilmoitamme haun päättymisestä kaikille hakijoille sähköpostilla huhtikuun loppuun mennessä.

Tietoa kesätyöstä Fennia-konsernissa löydät Kesätyö Fenniassa -sivuiltamme.  

 Tulosta