Usein kysyttyä kesätöistä

Millaisia tehtäviä Fennia tarjoaa kesätyöntekijöille?

Kesätyöntekijämme työskentelevät tulevana kesänä myynnin ja asiakaspalvelun sekä vakuutus- ja korvauskäsittelyn tehtävissä. Työpaikkoja on tarjolla pääasiassa Helsingissä, mutta myös muualla maassa. 

Millainen koulutustausta Fennian kesätyöntekijällä pitää olla?

Kaupallinen koulutus ja hyvät digitaidot ovat eduksi Fennian kesätyössä menestymiseksi. Fenniassa työskentelee kuitenkin henkilöitä hyvin monipuolisilla koulutustaustoilla. Tärkeintä on positiivinen asenne, asiakaspalveluhenkisyys, joustavuus ja halu oppia uutta.

Voinko hakea useampaa Fennian kesätyötehtävää?

Kyllä, voit hakea kaikkia sinua kiinnostavia Fennian kesätyötehtäviä erillisellä sähköisellä hakemuksella. Voit hyödyntää järjestelmässä samaa hakemusta jokaisen tehtävän kohdalla, sinun ei siis tarvitse kirjoittaa kaikkea alusta hakiessasi toista Fennian kesätyötä.

Voiko kesätyöntekijä olla alle 18-vuotias?

Fennian kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt kesätyön alkaessa.
 
Voiko Fenniassa suorittaa opintoihin liittyvän työharjoittelun kesällä?

Opintoihin liittyvä työharjoittelu on mahdollista suorittaa kesätyön ohessa sopimalla asiasta oppilaitoksen ja esimiehen kanssa.

Saanko kesätyöstä työtodistuksen?

Fenniassa olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita. Kesätyöntekijä saa kirjallisen työsopimuksen ja työsuhteen päättyessä saat työtodistuksen. Lisää vastuullisen kesätyön periaatteista voit lukea Vastuullinen kesäduuni -sivuilta.

Mikä on hakuaika Fennian kesätyöhön?

Hakuaika vuoden 2020 kesätyöpaikkoihin on 15.1.-16.2.

Koska kesätyö alkaa ja milloin se päättyy?

Palkkaamme kesätyöntekijöitä eri osastoille ja erilaisiin tarpeisiin. Tyypillisesti kesätyö alkaa touko-kesäkuussa. Kesätyön pituus vaihtelee eri tehtävissä 1 - 4 kuukauden välillä.

Mistä saan lisätietoa haun etenemisestä, haastatteluista ja valinnoista?

Haastattelut aloitetaan jo haluaikana ja käydään viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Valintaa tekevä esimies on suoraan yhteydessä niihin hakijoihin, jotka hän kutsuu haastatteluun. Ilmoitamme haun tuloksista kaikille hakijoille maaliskuun loppuun mennessä.

Tietoa kesätyöstä Fennia-konsernissa löydät Kesätyö Fenniassa -sivuiltamme.  

 Tulosta