Kesätyössäni sain oppia, kuinka hyvä tiimi toimii

Kesätyöntekijä Outi Mäkiaho 660x400

Työskentelin korvausassistenttina kotitalouksien omaisuusvahingoissa, jossa käsittelin koti-irtaimisto-, matkatavara- ja eläinvahinkoja. Aloitin joulukuussa 2018 vuokratyöntekijänä ja sain sen jälkeen kesätyöpaikan Fennialta.

Korvausassistenttina työpäivääni kuului vahinkojen käsittely ja monikanavainen asiakaspalvelu. Nämä tehtävät vaativat tarkkuutta, halua selvittää asioita ja asiakaspalvelun taitoja.

Olin ensimmäinen henkilö, jonka asiakas kohtaa ottaessaan yhteyttä Fenniaan vahingon sattuessa. Koin työtehtäväni tärkeäksi, koska autoin ihmisiä heidän vaikeina hetkinään, esimerkiksi vesivahingon sattuessa tai heidän kohdatessaan lemmikin kuoleman. Halusin palvella asiakasta mahdollisimman hyvin, antaa hyvän kuvan Fenniasta ja luoda turvallisen ja luotettavan vakuutusyhtiön kuvaa asiakkaalle.

Koin merkityksellisyyttä siitä, että asiakas ja työnantajani luottivat asiat minun käsiini. Sain itseluottamusta siitä, että pystyin tekemään vaikeitakin päätöksiä ja sain kuulla asiakkaiden ilon, kun heidän vaikeilta tuntuvat asiat ratkesivat.

Parasta työssäni olivat kokeneet, avuliaat ja hauskat työkaverit. Tiimin tuki oli tässä tehtävässä tärkeää ja on hyvä, että on työkavereita, joiden kanssa jakaa hyviä hetkiä päivittäin. Kesätyössäni sain oppia, kuinka hyvä tiimi toimii ja esimieheni on ollut aivan huippu.

Opin kesän aikana paremmaksi asiakaspalvelijaksi ja sain varmuutta päätöksien tekemiseen.

Outi Mäkiaho

 Tulosta