Parasta työssäni oli ehdottomasti sen monipuolisuus

Kesätyöntekijä Christa Korhonen 660x400

Tyypillinen työpäiväni Fennian viestintäharjoittelijana koostui erilaisista viestinnän tehtävistä. Parasta työssäni oli ehdottomasti sen monipuolisuus. Työtehtävät ja työpäivät vaihtelivat paljon, eikä tylsiä hetkiä ollut.

Pääasiallisia työtehtäviäni olivat muun muassa ulkoisten verkkosivujen päivittäminen, sosiaalisen median sisältöjen ideoiminen ja toteuttaminen sekä uutisten ja artikkeleiden kirjoittaminen eri kanaviin. Sain myös itsenäisesti suunnitella ja organisoida sosiaalisen median kampanjan. Pääsin sen kautta muun muassa kuvaamaan ja editoimaan videoita, josta minulla ei aikaisemmin ollut vielä kokemusta.

Työ tarjosi eturivin paikan tutustua finanssi- ja vakuutusalan eri puoliin, kun työtä tehtiin eri asiantuntijoiden kanssa. Työn mielekkyyttä lisäsikin juuri tämä mahtava työporukka. Minua kohdeltiin alusta alkaen tasavertaisena työkaverina, jonka ideoita ja näkemystä selvästi arvostettiin.

Viestinnän tiimissä pääsin myös näkemään läheltä, kuinka paljon viestintää tarvitaan eri tehtävissä ja osastoilla. Viestintä oli linkkinä niin talon sisällä tiedon kulkemisessa, mutta myös linkkinä ulkoisille sidosryhmille.

Kesä Fennialla opetti minua erittäin paljon paitsi finanssi- ja vakuutusalasta, myös kehitti minua viestinnän osaajana. Sain paitsi kasvattaa jo olemassa olevia taitojani, mutta minua myös kannustettiin ottamaan askelia mukavuusalueeni ulkopuolelle ja hankkimaan uudenlaisia taitoja.

Christa Korhonen

 Tulosta