Hanna, kesätyöntekijä 2017: Ei voi onnistua, jos ei yritä

Kesätyöntekijä Hanna

Hanna haki Fennialle kesätyöntekijäksi korvausratkaisujen pariin sisarensa suosituksesta. Lukion jälkeen hän työskenteli ravintolapäällikkönä ja halusi löytää työkuvioihinsa jotakin uutta ja erilaista.

– Maksusitoumusten kanssa työskentely on ollut todella mielenkiintoista, ja siinä on oppinut sekä vakuutus- että lääketieteellisestä maailmasta todella paljon uutta, Hanna kertoo.

Hanna koki, että mukavat ja avuliaat työkaverit olivat suuri apu uuteen perehtyessä.

– Aloitin ensimmäisen viikon perehdytyksellä, jonka jälkeen siirryin maksamaan laskuja ja kuluja sekä hoitolaitoksille että asiakkaille. Sen jälkeen minut perehdytettiin tekemään fysikaalisen hoidon maksusitoumuksia, ja siitä ajan kanssa siirryin tekemään myös muita maksusitoumuksia.

Hannan mielestä työssä on tärkeää uskaltaa yrittää ja samalla myös uskaltaa epäonnistua.

– Fennialla olen saanut tehdä töitä todella kannustavassa työporukassa, mikä on vahvistanut tätä ajatusta, että tekemällä oppii.

– Jos minun pitäisi nyt määritellä hyvä työyhteisö, olisi minun tiimini ollut siitä oiva esimerkki. Esimies joka kuuntelee, auttaa ja ohjaa, sekä työkaverit joita voi konsultoida sekä työasioista että kahvitauolla ruokaresepteistä. Täällä on ollut helppo yrittää uutta, hermostua siitä kun ei osaa, ja innostua kun sitten oppiikin, Hanna kertoo.

 Tulosta