Jesse, kesätyöntekijä 2017: Työtehtävät eivät ole olleet väkisin keksittyjä

Kesätyöntekijä Jesse

Jesse on toiminut Fennian kesätyöntekijänä jo vuodesta 2012 asti.

– Kuulin tuttavaltani, että Fennia hakee kesätyöntekijöitä pääkonttorille. Ajattelin, että mikäli tehtävä tärppää, olisi varmasti mielenkiintoista viettää kesä Helsingissä. Myös työkokemuksen saaminen finanssialalta lisäsi kiinnostusta tehtävään, Fennian pitkäaikainen kesätyöntekijä Jesse kertoo.

Fennialla Jesse on toiminut vakuutuskäsittelijänä. Hänen tärkeimpiä tehtäviänsä on myynnin tukeminen erilaisten ongelmatilanteiden kanssa. Lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu omaisuusvakuutusten vastuun valinta, hinnoittelu sekä ohjeistuksen kehitys.

– Ensimmäisen kesän jälkeen olen työskennellyt kesäisin samoissa tehtävissä ja ajoittain myös muina aikoina tuntityöntekijänä.

– Työtehtävät ovat kaiken kaikkiaan laaja-alaisia ja mielenkiintoisia. Työ on vahvasti tiimipohjaista, mutta myös itsenäistä otetta ja päätöksiä tarvitaan. On ollut mukava huomata, että myös vastuuta on annettu ennakkoluulottomasti.

Jesse kiittää, ettei hänellä ole koskaan ollut tilannetta, jolloin työkavereilta ei olisi saanut apuja ja neuvoja.

– Yllättävän pian homma alkoikin luistamaan ja pystyin yhä suuremmissa määrin tekemään töitä myös itsenäisesti. Ensimmäisenä kesänä haastavinta olikin kaiken uuden oppiminen. Perehdytyksen ansiosta ei tarvinnut jokaiseen puheluun vastata "pieni hetki niin tiedustelen kollegalta", Jesse naurahtaa.

 Tulosta