Hyvinvoiva henkilöstö

Työhyvinvoinnin tukeminen ja työssäjaksaminen ovat meille tärkeitä asioita. Tavoitteenamme on luoda ja ylläpitää innostavaa työilmapiiriä, huolehtia henkilöstön fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista sekä palkita hyvin tehdystä työstä kannustavasti. Lisäksi tarjoamme jatkuvasti työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittää osaamistaan.

Esimiehemme ovat sitoutuneet edistämään työyhteisöjen toimivuutta. Esimiesvalmennuksissa tärkeänä teemana on työyhteisöjen kehittäminen ja kannustavaan esimiestyöhön valmentaminen. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksemme mukaan olemme onnistuneet tavoitteessamme.

Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja näin säilyttävät työkykynsä. Tavoitteemme on edesauttaa työhön sitoutumista työuran eri vaiheissa. Tarjoamme tukea mahdollisiin työkykyä uhkaaviin tekijöihin jo varhaisessa vaiheessa, ennen kuin pienistä asioista kasvaa suuria. Näin luomme Fenniaan välittävää ja avointa ilmapiiri.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työterveysedut, liikuntamahdollisuuksia ja hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen. Fennialla on myös aktiivinen henkilöstökerho, jonka jäsenet kuntoilevat ahkerasti, nauttivat kulttuurista monipuolisesti, matkailevat sekä viettävät yhteisiä juhlia. Emme odota sinun elävän työllesi, vaan haluamme omalta osaltamme mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhdistämisen mielekkäällä tavalla.

Yhdessä rakennamme työhyvinvointia. Jokainen fennialainen vaikuttaa omalta osaltaan työyhteisönsä ja sitä kautta koko organisaation hyvinvointiin.

 Tulosta