Fennia työnantajana

Fennia työnantajana

Meillä sinua odottaa työpaikka finanssialan yrityksessä, jossa on innostava ilmapiiri. Tarjoamme monia mielenkiintoisia työmahdollisuuksia asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävissä.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras asiakaskokemus. Jotta onnistuisimme tavoitteessamme, meille on tärkeää, että löydämme oikeat henkilöt palvelemaan asiakkaitamme.

Toimimme yrittäjämäisesti ja työkaveria arvostaen

Työskentelemme joka päivä niin, että asiakkaalla on varma ja luottamuksellinen tunne siitä, että hänen asiansa ovat hoidossa. Arvostamme yrittäjyyttä ja pyrimme itsekin joka päivä yrittäjämäiseen toimintaan tekemällä työtä määrätietoisesti, tavoitteellisesti ja sitoutuneesti.

Haluamme vahvistaa sellaista kulttuuria, jossa vuoropuhelu toimii, kehittyminen ja oppiminen on luontevaa, pelisäännöt ovat selkeät ja työkaverit ovat arvossaan. Esimiehiltä odotamme valmentavaa otetta.

Kannustamme kehittymään

Meillä voit haastaa itseäsi monenlaisissa työtehtävissä. Tehtävästäsi riippumatta tarjoamme sinulle kehittyvän työtehtävän ja mahdollisuuden oppia uutta kannustavan työyhteisön tuella. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden laajentaa osaamistasi myös uusiin tehtäviin.

Tuemme hyvinvointiasi tarjoamalla sinulle liikuntamahdollisuuksia, erinomaiset työterveysedut sekä erilaisia hyvinvointiin liittyviä palveluja.

Fennia-konserni on vakuutuspalveluiden asiantuntija, johon kuuluvat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoidollisia palveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä kiinteistökehitys-, rakennuttamis- ja ylläpitopalveluita tarjoava Fennia Kiinteistökehitys Oy. Yli 1 000 tyytyväistä fennialaista toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoonsa!

Kehity urallasi

Osaava henkilöstö on meille avainasia. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja urakehitykseen.

Lue lisää

Savuton Fennia

Savuton Fennia

Fennia-konserni on savuton työpaikka.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoinna oleviin työpaikkoihimme tai täytä avoin hakemus.

Avoimet työpaikat

 Tulosta