Fennia-lehti

Fennia-lehti 2-2019

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 2/2019 (verkkolehti) Fennia-lehti 2/2019 (pdf)

 

Mitä voisi keksiä, kun haluaa pitää maapallon

Heikki Salmela

Hesburgerin perustaja Heikki Salmela toteaa, että perheyhtiössä on huomattavasti helpompi tehdä vastuullista työtä. Aivan joka paikassa ei tarvitse miettiä taloudellista tulosta.

Lue artikkeli

Yhteisöllisyys tuo yrittäjille uutta oppia

Crazy Town

Yhä useampi yrittäjä haluaa tehdä töitä yhdessä toisten kanssa. Crazy Town tarjoaa yrittäjille toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä ja uuden oppimisista.

Lue artikkeli

Salli, mutta myös velvoita uuden oppiminen

Riitta Viitala

Henkilöjohtaminen on muuttunut rajusti yritysmaailman syklien kiihdyttyä. Nyt tarvitaan uutta otetta, tietää professori Riitta Viitala.

Lue artikkeli

Vuosi yrittäjänä

Löylypojat

17-vuotiaat Petrus Mutanen ja Matti Nurminen voittivat toukokuussa Fennia-palkinnon nuorten yrittäjien Uskalla yrittää -finaalissa. Löylypojat on tarjonnut hyvää oppia ja uskoa omiin mahdollisuuksiin.

Lue artikkeli

Kaikkien yhteinen tekoäly

Teemu Roos

Miksi kaikkien suomalaisten pitäisi ymmärtää miten tekoäly toimii? Asiantuntijoiden mukaan ymmärrys on tärkeää, jotta tekoälyä voitaisiin kehittää kaikkien tarpeisiin. Ymmärrys on myös paras lääke tekoälyn tuomiin ongelmiin.

Lue artikkeli

Sporttiyritys luottaa laatuun

Kauppi Sport Center

Kauppi Sports Centerin yrittäjät Sami Joru ja Aki Hyrkkönen luottavat siihen, että ihmiset haluavat liikkua ja pitää itsestään huolta.

Lue artikkeli

Pehmeämmillä työkaluilla parempia tuloksia

Kimmo Kovala

Pitkän linjan yrittäjä Kimmo Kovala korostaa pienyritysten johtamisessa pehmeitä työkaluja. Kun työntekijät viihtyvät, ovat tuloksetkin parempia.

Lue artikkeli

Vanhuuseläke – uusi askel elämässä

Vinkit vanhuuseläkkeelle

Eläkkeelle jääminen on yksi elämän suurimmista muutoksista. Mitä paremmin otat selvää erilaisista mahdollisuuksista, sitä sujuvammin siirtyminen pois työelämän rattaista onnistuu.

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 4/2018 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta