Fennia-lehti

Fennia-lehti 4-2019

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 4/2019 (verkkolehti) Fennia-lehti 4/2019 (pdf)

 

Kiertotaloutta ennen sen olemassaoloa

Kiertotaloutta ennen sen olemassaoloa

3 stepIT:n perustaja Jarkko Veijalainen voi kertoa kokemuksesta, kuinka kuuma teema kiertotalous nyt on. Kun hän perusti yrityksen parikymmentä vuotta sitten yhdessä Marko Sjömanin kanssa, kiertotaloudesta ei puhuttu eikä koko käsitettä tunnettu. 

Lue artikkeli

Konkurssipesästä markkinajohtajaksi

Konkurssipesästä markkinajohtajaksi

Ylöjärveläisen Avant Tecnon pienet vihreät kuormaajat tekevät maailmalla kauppansa. Menestystarina sai alkunsa konkurssiin ajautuneen tehtaan ostosta. 

Lue artikkeli

Tulevaisuustutkija: Työn murros luo uusia bisnesmahdollisuuksia yrityksille

Tulevaisuustutkija

Työelämän ja globaalin markkinatalouden muutokset haastavat totutut tavat tehdä töitä. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä töitä on tulevaisuuden normaali, sanoo tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja Ilkka Halava. Uusi vuorovaikutustalous tarjoaakin yrityksille mahdollisuuksia läpimurtoihin.

Lue artikkeli

Vastuullisuus näkyväksi

Vastuullisuus näkyväksi

Monessa yrityksessä toteutetaan vastuullisuutta esimerkiksi hyvän henkilöstöpolitiikan kautta. Mutta mistä lähteä liikkeelle, jos vastuullisuustyö halutaan järjestelmälliseksi?

Lue artikkeli

”Tämä on hedelmällinen elämäntapa”

Terhi Majasalmi

Jos rahaa ei ole, sitä ei voi kuluttaa. Jos rahaa tarvitaan lisää, sitä pitää tehdä. Selkeä kuvio, sanoo varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi.

Lue artikkeli

Uusi työaikalaki muuttaa työajanseurannan käytäntöjä

Uusi työaikalaki

Uusi työaikalaki mahdollistaa osittain joustavammat raamit työn tekemiselle ja työajoista sopimiselle. Yrityksissä uudistukset tarkoittavat erityisesti työajanseurantaan liittyvien käytäntöjen tarkistusta.

Lue artikkeli

Ilo kuuluu kaikille

Ilo kuuluu kaikille

Sairaalaklovnien toiminnanjohtaja Aino Viertola vaikuttui sairaalaklovnien työstä, kun hän vietti aikaa sairaalassa vakavasti sairaan lapsensa kanssa. 

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

 Tulosta