Fennia-lehti

Fennia-lehti 3-2017

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 3/2017 (verkkolehti) Fennia-lehti 3/2017 (pdf)

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017: Arcusys Oy

Arcusys Oy

Joensuulainen Arcusys Oy:n kehittämä digitaalinen oppimisympäristö mahdollistaa organisaatioiden osaamisloikan ja oppimisen analysoinnin. Tehokkaalla, laadukkaalla ja ketterällä toiminnallaan yritys on pärjännyt hyvin kansainvälisessä kilpailussa.

Lue juttu ja katso video

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017: Finn Spring Oy

Finn Spring Oy

Finn Spring Oy:n menestys pulppuaa Multilan lähteestä. Finn Spring valmistaa noin 90 prosenttia Suomessa myytävistä lähdevesistä. Maailmalla palkitun laatutuotteen perustana on perheyrittäjyys ja kivijalkana ylivertainen asiakaspalvelu.

Lue juttu ja katso video

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017: Fondia Oyj

 Fondia Oyj

Fondia tarkoittaa pohjaa tai perustaa. Sillä viestitään, että Fondia on yritys, joka huolehtii asiakkaan koko juridiikan perustasta. Yritys toimii kumppanimaisesti, on jatkuvasti asiakkaan rinnalla ja huolehtii heistä oma-aloitteisesti.

Lue juttu ja katso video

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2017: Lune Group Oy Ltd

Lune Group Oy Ltd

Yrittäjän oma käytännöllinen ja toimiva muotoilu siivittivät Lunetten maailman suosituimmaksi kuukupin tuottajaksi. Tuotetta myydään jo yli 40:ssä maassa ja kysyntä on kasvussa. Kansainvälinen liiketoiminta avautui verkon kautta ja nyt kuukautiskuppeja viedään jo yli 40 maahan.

Lue juttu ja katso video

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 3/2017 (verkkolehti)

Fennia-lehti 3/2017 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta