Fennia-lehti

Fennia-lehti 4-2017

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 4/2017 (verkkolehti) Fennia-lehti 4/2017 (pdf)

Ota riski, tee vähemmän

Saku Tuominen: Ota riski, tee vähemmän

Saku Tuominen mietti, mikä olisi maailman tärkein tehtävä ja päätyi koulutusinnovaatioiden levittämiseen. Siihen keskittyminen on edellyttänyt paljosta luopumista ja tehnyt elämästä parempaa.

Lue artikkeli

Muutokset vaativat päättäväisyyttä ja rohkeutta

Anu Vauhkonen: Muutokset vaativat päättäväisyyttä ja rohkeutta

Vaatii taitoa luovia yritys taantumien ja suurten muutosten läpi. Aarikka on onnistunut pysymään elinvoimaisena ja vaalimaan kotimaista käsityöläisyyttä jo vuosikymmenet. Toimitusjohtaja Anu Vauhkonen tarttui yrityksen ruoriin hetkellä, jolloin vaadittiin nopeita ja rohkeita päätöksiä.

Lue artikkeli

Työkyvyn heiketessä ei tarvitse jäädä yksin

Anna-Leena Jundell: Työkyvyn heiketessä ei tarvitse jäädä yksin

Heikentyneen työkyvyn ei tarvitse johtaa työkyvyttömyyseläkkeelle. Jos sairaus aiheuttaa työkyvyttömyyden uhan lähivuosina tai heikentää olennaisesti työ- ja ansiokykyä, työeläkekuntoutus voi tarjota varteenotettavan ratkaisun. 

Lue artikkeli

Uusi yhteisöllinen työ tulee, oletko valmis?

Crazy Town: Uusi yhteisöllinen työ tulee, oletko valmis?

Jyväskylän Tiimiakatemiasta valmistuneet nuoret yrittäjät päättivät vuonna 2002 aloittaa työskentelyn yhteisessä toimitilassa. Tarkoituksena oli jakaa kalliit vuokramenot sekä samalla yrittäjyyden ilot ja surut. Vuonna 2015 huomattiin kuitenkin, että yhteisölliselle työtavalla riittää kysyntää liiketoiminnaksi asti: näin syntyi Crazy Town.

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 4/2017 (verkkolehti)

Fennia-lehti 4/2017 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta