Fennia-lehti

Fennia-lehti 4-2016

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 4/2016 (verkkolehti) Fennia-lehti 4/2016 (pdf)

 

Parhaat päätökset porukalla

Mika Sutinen - Parhaat päätökset porukalla

Henkilöstö motivoituu, kun se osallistetaan tekemään strategiaa. Mutta ennen kaikkea näin syntyy parempia päätöksiä, sanoo Musti ja Mirri Groupin toimitusjohtaja Mika Sutinen.

Lue artikkeli

Vastuullista vaateteollisuutta rakentamassa

Neulomo - Vastuullista vaateteollisuutta rakentamassa

Vaatteiden valmistuksesta voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa Suomessakin, uskoo Nokian Neulomo. Neulomo haluaa näyttää, että pienikin pärjää, kun tietää mitä tekee.

Lue artikkeli

Tervetuloa lakritsitasavaltaan

Timo Nisula - Tervetuloa lakritsitasavaltaan

Lakritsi on lakutehtailija Timo Nisulan mielestä asia, joka saa ihmiset hyvälle mielelle. Miksei sitten voisi perustaa jotain suurempaa tälle aiheelle, tuumasi Nisula ja perusti Kouvolan Lakritsin 110-vuotisjuhlien kunniaksi Republic of Liquoricen, Lakritsitasavallan. Täysin vero-, mielensäpahoittamis- ja ankeusvapaan vyöhykkeen.

Lue artikkeli

Pako punaisten tunnuslukujen alueelta

Taltuta punaiset tunnusluvut

Mikä neuvoksi, kun yrityksen taloudelliset tunnusluvut vilkkuvat punaisella, vaikka firma elää omien linjaustensa mukaisesti? RSM Finland Recoveryn Jari Pirinen neuvoo, kuinka voi löytää huonon tuloksen juurisyyt.

Lue artikkeli

6 asiaa, jotka työnantajan on tiedettävä eläkeuudistuksesta

Eläkeuudistus on jo aivan ovella. Mitä se tarkoittaa työnantajalle? Poimi muistilista ja pysyt kartalla, mitä sinun on tiedettävä tammikuussa 2017 voimaan astuvista muutoksista.

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti!

Fennia-lehti 4/2016 (verkkolehti)

Fennia-lehti 4/2016 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta