Fennia-lehti

Fennia-lehti 2-2017

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 2/2017 (pdf)  

Monimuotoisuutta pitää harjoitella

Crisp Richard: Monimuotoisuutta pitää harjoitella

Monimuotoisuus ei ole yritysmaailman muotioikku, joka hoidetaan laatimalla raportteja. Oikein toteutettuna monimuotoisuus tekee ajattelusta luovempaa ja ongelmanratkaisusta tehokkaampaa.

Lue artikkeli

Liiketoiminta muuttuu - rakenteet muuttuvat

Fennia-konserni: Liiketoiminta muuttuu, rakenteet muuttuvat

Fennia on huhtikuun alusta muuttunut entistä selkeämmin konserniksi, jossa on emoyhtiö Fennia ja kaksi tytäryritystä. Fennia Varainhoito on konsernin varainhoitopalvelua tarjoava sijoituspalveluyhtiö ja Henki-Fennia on erikoistunut vapaaehtoisiin henki-, eläke- ja säästövakuutuksiin sekä vakuutukselliseen varainhoitoon. Muutoksella halutaan sekä tehostaa toimintaa että löytää uusia mahdollisuuksia, niin liiketoimintaan kuin toimintatapoihinkin.

Lue artikkeli

Silmät auki liikenteessä

Nuviz

Perimätiedon mukaan Nuvizin liikeidea näki päivänvalon, koska toinen yrityksen perustajista oli ajaa moottoripyörällä kolarin tiiraillessaan samalla navigaattoria. Läheltä piti -tilanne sai hänet pohtimaan, miten asian voisi hoitaa turvallisemmin. Syntyi ajatus kypärään kiinnitettävästä laitteesta, joka heijastaa kuljettajan visiiriin tietoja eikä häiritse ajamista.

Lue artikkeli

Osittainen eläkkeelle jäänti houkuttaa

Osittainen varhennettu vanhuuseläke tuli eläkeuudistuksessa osa-aikaeläkkeen tilalle. Uusi eläkelaji on osoittautunut todella suosituksi. Työeläkevakuutusyhtiö Elo selvitti, mikä vetää osittaiselle eläkkeelle ja jatketaanko eläkkeellä työntekoa?

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 2/2017 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta