Fennia-lehti

Fennia-lehti 1-2017

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 1/2017 (pdf)  

Teknoksen toimitusjohtaja Salastie: Onnistunut sukupolvenvaihdos ottaa aikaa

Paula Salastie: Onnistunut sukupolvenvaihdos ottaa aikaa

Paula Salastie on aina tiennyt päätyvänsä yrittäjäksi, mutta perheyrityksen jatkaminen ei ollut itsestäänselvyys. Vuosien kypsyttelyn ja valmistautumisen jälkeen hän johtaa perheyritys Teknos Groupia kuuntelevalla otteella.

Lue artikkeli

Prohoc Oy:n toimitusjohtaja Matti Manner: Jokainen liiketuloksen euro tulee hyvinvoivasta henkilöstöstä

Prohoc

Prohocin toimitusjohtaja Matti Manner kertoo lämpimällä ja hieman ylpeälläkin äänellä yhtiönsä merkittävimmästä pääomasta, henkilöstöstä. Hänen mielestä asiantuntijayrityksen menestys on kiinni motivoituneimpien ja osaavimpien ihmisten saamisesta töihin ja pitämisestä yrityksessä.

Lue artikkeli

Revontulien lumoa ja yöttömän yön valoa

Revontulien lumoa ja yöttömän yön valoa

Miten pieni Suomi ja Lappi pärjäävät globaaleilla matkailumarkkinoilla, jossa uutuuskohteita syntyy jatkuvasti? Tarkalla segmentoinnilla ja vahvalla tuotteistuksella, sanoo Levi Hotel Span toimitusjohtaja Sanna Leinonen.

Lue artikkeli

Koukussa yrittäjyyteen

Joonas Ahola: Koukussa yrittäjyyteen

Joonas Aholalla on käsissään tuote, joka pyrkii mullistamaan kokousten varaamisen ja hallinnan globaalisti. MeetingPackage.com ei toki ole yritysideana Aholan ensimmäinen, sillä yrittäjänä hän aloitti jo 14-vuotiaana digiboksien maahantuojana.
Ahola kannustaa kaikkia yrittäjäksi pohtivia kokeilemaan siipiään käytännössä. Hänelle yrittäjyys on elämäntapa, joka vaatii pitkiä työntäyteisiä päiviä, mutta myös antaa paljon.

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 1/2017 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta