Fennia-lehti

Fennia-lehti 1-2018

Fennia-lehti on vakuuttamisen ja riskienhallinnan asiantuntijalehti, joka tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se jaetaan Fennia-konsernin ja työeläkeyhtiö Elon yrittäjä- ja yritysasiakkaille. Fennia-lehti tuotetaan yhteistyössä Elon kanssa.

Voit lukea uusimman lehden artikkeleja tällä sivulla. Vanhempien lehtien valikoidut jutut löydät teemoittain artikkeliarkistosta ja lehdet kokonaisuudessaan pdf-tiedostoina lehtiarkistosta.
 

Lue uusin lehti

Fennia-lehti 1/2018 (verkkolehti) Fennia-lehti 1/2018 (pdf)

Startupit kiihdyttävät oppimista

Jussi Aho, Fira

Fira etsii globaalisti monistettavaa liikeideaa rakennetun ympäristön kehittämiseksi. Hyvien ideoiden syntyyn tarvitaan ihmisten välistä vuorovaikutusta, nopeaa oppimista ja haasteita päin käymistä, sanoo toimitusjohtaja Jussi Aho.

Lue artikkeli

Yrittäjä, näin luotsaat yrityksesi digiloikkaan

Riitta Bekkhus

Moni yritys on jo loikannut digitaaliseksi, mutta johtaminen junnaa edelleen viime vuosituhannella. Tuore filosofian tohtori Riitta Bekkhus kannustaa yrityksiä avaamaan silmänsä digitaalisuuden tuomille mahdollisuuksille, mutta muistuttaa hyvän johtamisen merkityksestä digimurroksessa.

Lue artikkeli

Keskity!

Anu Viita

Töitä pitäisi tehdä, mutta huomio harhailee älypuhelimen ja sosiaalisen median suuntaan. Keskittymisvaikeuksia on välillä kaikilla. Psykologi ja kouluttaja Anni Viidan mukaan keskittymistä ei voi pakottaa, mutta olosuhteet voidaan rakentaa sille suotuisiksi.

Lue artikkeli

Huomio henkilötietoihin

Huomio henkilötietoihin

Henkilötietojen keräämistä, säilyttämistä ja käsittelyä koskevat säännöt tiukentuvat 25. toukokuuta lähtien, kun EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa käytännössä. Juristi Elina Koivumäki kertoo, mistä muutoksessa on kyse ja miten se vaikuttaa pk-yrityksiin.

Lue artikkeli

Eläkeuudistuksesta vuosi – mitä uutta, mitä vanhaa?

Eläkeuudistus

Reilun vuoden takainen eläkeuudistus toi muutoksia muun muassa eläkeikiin ja eläkkeen karttumiin. Lisäksi se toi mukanaan uusia eläkelajeja. Muutokset ovat kasvattaneet ihmisten kiinnostusta omiin eläkeasioihin ja eri eläkevaihtoehtoihin.

Lue artikkeli

Blogi: Aarni Pursiainen

Aarni Pursiainen - Fennia Varainhoito Oy

Korkojen 40 vuotta kestäneen laskutrendin katkeaminen on suuri epävarmuustekijä markkinoille, toteaa Fennia Varainhoidon arvopaperijohtaja Aarni Pursiainen blogissaan.

Lue artikkeli

Mitä mieltä olet Fennia-lehdestä?

Ruusuja tai risuja, haluamme kuulla palautteesi kehittääksemme Fennia-lehteä entistä paremmaksi.

Toimituksen yhteystiedot.

Artikkeliarkisto

Fennia-lehden artikkeliarkistosta löydät lehtemme valikoidut jutut vuosien varrelta.

Lue lisää.

Lue koko lehti

Fennia-lehti 1/2018 (pdf)

Lehtiarkisto

 Tulosta