Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot 2019

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2019

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin 52. kerran lauantaina 19.10.2019 Lahdessa järjestettyjen Yrittäjäpäivien yhteydessä. Tänä vuonna arvostettu palkinto jaettiin neljälle yritykselle, HT Laserille, Merimalle, Rukakeskukselle ja Tapojärvelle.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus menestyksellisestä ja esimerkillisestä yritystoiminnasta sekä uudistumiskyvystä.

– On ollut upeaa nähdä, miten voimakkaasti fokus asiakkaisiin yhdistää näitä palkittavia yrityksiä. Halu kehittää palveluita ja tuotteita paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi näkyy kaikkien palkittavien yritysten toiminnassa. Uskon, että se on ollut ja tulee olemaan näiden yritysten menestyksen takana, kertoo Fennia-konsernin konserninjohtaja Antti Kuljukka.

Vuodesta 1968 asti myönnetyn Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon on saanut jo 218 yritystä ja yrittäjää. Palkinto perustettiin nostamaan suomalaisen yrittäjyyden arvoa ja merkitystä. Tänä päivänä palkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä ja kunnianosoitus yrittäjälle, hänen toiminnalleen, yrityksen henkilökunnalle ja koko yrittäjäkunnalle. Fennia on ollut alusta asti mukana palkitsemassa ansioituneita yrittäjiä.

Palkinnon saavat yritykset valitsee lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Fennian edustajat.

Vuoden 2019 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot

HT Laser

HT Laser Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja se työllistää n. 400 henkilöä.

Lue juttu ja katso video

Merima Oy

Merima on projektinjohtotalo, joka tekee risteilijöiden sisustuksia. Yritys on perustettu vuonna 1987 ja se työllistää n. 120 henkilöä.

Lue juttu ja katso video

Rukakeskus Oy

Rukakeskus Oy on hiihto- ja laskettelukeskus. Rukalla ja Pyhällä on myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Yritys on perustettu vuonna 1972 ja se työllistää n. 170 henkilöä.

Lue juttu ja katso video

Tapojärvi Oy

Tapojärvi Oy on erikoistunut kaivosurakointiin, materiaalinkäsittelyyn sekä tehdas- ja teollisuusprosessien hoitoon. Yritys on perustettu vuonna 1955 ja se työllistää 500 henkilöä.

Lue juttu ja katso video

 

19.10.2019

 Tulosta