Yrittäjän päivä 5.9.: Seuraavan sadan vuoden tekijät

Yrittäjän päivä 5.9.2016

Tiistaina 5.9. juhlitaan yrittäjiä eri puolilla Suomea. Päivän päätapahtuman teemana on yrittäjyys Suomea uudistavana voimana.

Yrittäjän päivän päätapahtuma järjestetään Helsingissä Kulttuuritehdas Korjaamolla ja sitä isännöi Elinkeinoelämän keskusliitto EK. Teemana on yrittäjyys Suomea uudistavana voimana. Tapahtumassa tuodaan esille yrittäjyyden monia kasvoja – nuoria, maahanmuuttajia, pitkän linjan konkareita ja työnantajayrittäjiä. Päätapahtumaa voi seurata reaaliajassa videoyhteyden kautta 5.9. klo 11 alkaen EK:n verkkosivuilta.

Pääjuhlan lisäksi Yrittäjän päivää juhlitaan ympäri Suomen useiden eri tahojen järjestämissä tilaisuuksissa. Tiedot tapahtumista on julkaistu Yrittäjän Päivä -säätiön sivuilla.

Yrittäjän päivä

Yrittäjän päivää on vietetty vuosittain syyskuun 5. päivänä vuodesta 1997 alkaen. Se on almanakkaan merkitty merkkipäivä ja myös liputuspäivä. Päivän järjestäjä on Yrittäjän Päivä -säätiö, jonka taustavoimina on elinkeinoelämää ja yrittäjyyttä edistäviä organisaatioita.

Fennia onnittelee juhlapäivänä kaikkia yrittäjiä. Haluamme olla mukana tukemassa yrittäjyyttä ja kannustamassa yrittäjiä heidän arvokkaassa työssään.

Lisätietoa Yrittäjän päivästä ja järjestettävistä tapahtumista

Yrittäjän päivän päätapahtuman videolähetys 5.9. klo 11 alkaen 

5.9.2017

 Tulosta