Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot 2018

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto 2018

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin 51. kerran lauantaina 20.10.2018 Turussa järjestettyjen Yrittäjäpäivien yhteydessä. Tänä vuonna arvostettu palkinto jaettiin viidelle yritykselle, Beauty Hair Sirpa Mansnerille, Elcoline Groupille, Finnfoamille, Lyytille ja Nordic Business Groupille.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus menestyksellisestä ja esimerkillisestä yritystoiminnasta sekä uudistumiskyvystä.

– Tänä vuonna palkittavia yrittäjiä yhdistää yrittäjien kyky ja voimakas tahto nähdä tulevaisuuteen. Yrityksen perustajat ovat rohkeasti ottaneet etunojaa liiketoiminnassaan ja onnistuneet, tiivistää Fennia-konsernin konserninjohtaja Antti Kuljukka palkintojenjakotilaisuuden puheessaan.

Vuodesta 1968 asti myönnetyn Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon on saanut jo 216 yritystä ja yrittäjää. Palkinto perustettiin nostamaan suomalaisen yrittäjyyden arvoa ja merkitystä. Tänä päivänä palkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä ja kunnianosoitus yrittäjälle, hänen toiminnalleen, yrityksen henkilökunnalle ja koko yrittäjäkunnalle. Fennia on ollut alusta asti mukana palkitsemassa ansioituneita yrittäjiä.

Palkinnon saavat yritykset valitsee lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Fennian edustajat.

Vuoden 2018 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot

Beauty Hair Sirpa Mansner

Beauty Hair Sirpa Mansner on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa hius- ja kauneudenhoitopalveluja 14 liikkeessä Etelä-Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 1967 ja se työllistää 95 henkilöä.

Lue juttu ja katso video

Elcoline Group Oy

Elcoline Group Oy on varkautelainen teollisuuden urakointi- ja kunnossapitoalan yritys. Elcoline on pereustettu vuonna 2002 ja yritys työllistää noin 200 henkeä sopimuskohteissaan ympäri maapalloa.

Lue juttu ja katso video

Finnfoam

Finnfoam on salolainen yritys, joka tuottaa lämmöneristelevyjä käytettäväksi rakennuksissa sekä maaneristyksessä teiden, rautateiden ja lentokenttien perustuksissa. Yritys on perustettu vuonna 1982 ja se työllistää 71 henkilöä (konsernissa noin 150 henkilöä) tuotantolaitoksissaan Suomessa, Ruotsissa, Espanjassa ja Liettuassa.

Lue juttu ja katso video

Lyyti

Lyyti on turkulainen yritys, joka tuottaa verkkopohjaista tapahtumanhallintajärjestelmä Lyyti-palvelua. SaaS-palveluiden lisäksi yritys kouluttaa ja konsultoi. Lyyti on perustettu vuonna 2007 ja se työllistää 37 henkilöä Turussa, Helsingissä, Ruotsissa ja Saksassa sekä kymmenen henkilöä Pariisissa ja Amsterdamissa.

Lue juttu ja katso video

Nordic Business Group Oy

Nordic Business Group Oy on vuonna 2008 perustettu seminaarien ja yritysvalmennuksen sekä asunto- ja kiinteistökaupan alalla toimiva yritys. Jyväskyläläinen yritys työllistää 29 henkeä ja heidän päätapahtumansa on vuosittainen Nordic Business Forum.

Lue juttu ja katso video

20.10.2018

 Tulosta