Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot 2017

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot 2017

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot jaettiin 50. kerran lauantaina 21.10.2017 Joensuussa järjestettyjen Yrittäjäpäivien yhteydessä. Arvostetun palkinnon saivat tänä vuonna Arcusys Oy, Finn Spring Oy, Fondia Oyj sekä Lune Group Oy Ltd.

Valtakunnallinen yrittäjäpalkinto on tunnustus menestyksellisestä ja esimerkillisestä yritystoiminnasta sekä uudistumiskyvystä. Tänä vuonna palkinnon saajia yhdistää yrityksen voittajajoukkueen saumattomalla yhteistyöllä tehty tulos ja kasvulle sijaa antava yrityskulttuuri.

Palkintojenjakotilaisuuden puheessaan Fennian toimitusjohtaja Antti Kuljukka loi katsauksen yrittäjäpalkinnon 50-vuotiseen historiaan ja totesi kaiken yrittämisen ja menestyksen pohjautuvan jollain tavalla historiaan ja juuriimme.

– Voimme olla yhdessä ylpeitä yrittäjyyden ja Suomen itsenäisyyden historiasta. Ne ovat mahdollistaneet kaiken sen, mistä voimme lastemme ja tulevien yrittäjäsukupolvien kanssa ponnistaa kohti tulevaisuutta itsenäisessä Suomessa.

Vuodesta 1968 asti myönnetyn Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon on saanut jo yli 200 yritystä ja yrittäjää. Palkinto perustettiin nostamaan suomalaisen yrittäjyyden arvoa ja merkitystä. Tänä päivänä palkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä ja kunnianosoitus yrittäjälle, hänen toiminnalleen, yrityksen henkilökunnalle ja koko yrittäjäkunnalle. Fennia on ollut alusta asti mukana palkitsemassa ansioituneita yrittäjiä.

Palkinnon saavat yritykset valitsee lautakunta, johon kuuluvat Suomen Yrittäjien, Yksityisyrittäjäin Säätiön sekä Fennian edustajat.

Vuoden 2017 Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot

Arcusys Oy

Arcusys Oy on joensuulainen oppimisen digitalisaatioon erikoistunut IT-yritys. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se työllistää 150 henkilöä. Yhtiöllä on toimistoja Suomessa, Yhdysvalloissa, Saksassa, Englannissa ja Venäjällä.

Lue juttu ja katso video

Finn Spring Oy

Finn Spring Oy on toholammilainen lähdevesipohjaisia juomia valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 1991 ja se työllistää 80-120 henkilöä. Yrityksellä on tuotantolaitokset Toholammilla ja Lestijärvellä.

Lue juttu ja katso video

Fondia Oyj

Fondia Oyj on helsinkiläinen liikejuridiikkaan erikoistunut lakipalveluyritys. Yritys on perustettu vuonna 2004 ja sillä on 118 työntekijää. Yrityksellä on toimipaikat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Vaasassa, Rovaniemellä, Tukholmassa ja Tallinnassa.

Lue juttu ja katso video

Lune Group Oy Ltd

Lune Group Oy Ltd on kuukautiskuppeja valmistava yritys Juupajoelta. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja se työllistää 9 henkilöä. Kuukautiskuppeja yritys vie yli 40 maahan.

Lue juttu ja katso video
 

21.10.2017

 Tulosta