Tjäreborgin matkan peruuntuminen

Tjäreborgin omistajakonserni Thomas Cook Group hakeutuu konkurssiin ja matkatoimisto Tjäreborg perui kaikki maanantaina 23.9.2019 lähtevät lennot. Tjäreborgin viimeisimmän tiedotteen mukaan matkat toteutetaan normaaliin tapaan tiistaista 24.9. alkaen.

Jos sinulla on matkavaraus, jonka lähtöpäivä on tiistaina 24.9. tai sen jälkeen, lentosi lähtee normaalisti. Mikäli lennon aikatauluun tulee muutoksia, Tjäreborg on luvannut ilmoittaa siitä matkan varanneille asiakkaille tekstiviestillä.

Fennian matkustajavakuutukset

Fennian matkustajavakuutukset ovat henkilövakuutuksia, jotka korvaavat vakuutetun sairauden, tapaturman ja kuoleman aiheuttamia kuluja. Matkustajavakuutuksen perusteella ei korvata konkurssista aiheutuneita matkan peruuntumisia, matkan keskeytymisiä, matkalta myöhästymisiä tai matkan odottamista.

Mikäli joudut lentoyhtiön konkurssin johdosta viipymään matkallasi odotettua kauemmin, jatkamme vakuutuksen voimassaoloa ilman lisäveloitusta, kunnes pääset takaisin kotimaahan.

Lentoyhtiön konkurssitilanteessa ota ulkomailla yhteyttä matkaoppaaseen. Jos matkaopasta ei ole, ota yhteyttä Suomen konsulaattiin. Kotimaassa voit olla yhteydessä Kilpailu- ja kuluttajavirastoon.

Tutustu Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilla oleviin ohjeistuksiin korvausten hakemisesta.

Kilpailu ja kuluttajaviraston toimintaohjeita Tjäreborgin asiakkaille

Vahinko ulkomailla

Fennia-avusta löydät aina ajantasaiset toimintaohjeet vahinkotilanteen hoitamiseksi.

Siirry Fennia-apuun

24.9.2019

 Tulosta