Talven Fennia-lehdessä asiaa kiertotaloudesta ja työn murroksesta

Fennia-lehti 4-2019

Fennia-lehti tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen.

Talven numerosta voit lukea muun muassa seuraavat jutut:

Kiertotaloutta ennen sen olemassaoloa

3 stepIT:n perustaja Jarkko Veijalainen voi kertoa kokemuksesta, kuinka kuuma teema kiertotalous nyt on. Kun hän perusti yrityksen parikymmentä vuotta sitten yhdessä Marko Sjömanin kanssa, kiertotaloudesta ei puhuttu eikä koko käsitettä tunnettu. 

Konkurssipesästä markkinajohtajaksi

Ylöjärveläisen Avant Tecnon pienet vihreät kuormaajat tekevät maailmalla kauppansa. Menestystarina sai alkunsa konkurssiin ajautuneen tehtaan ostosta. 

Tulevaisuustutkija: Työn murros luo uusia bisnesmahdollisuuksia yrityksille

Työelämän ja globaalin markkinatalouden muutokset haastavat totutut tavat tehdä töitä. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä töitä on tulevaisuuden normaali, sanoo tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja Ilkka Halava. Uusi vuorovaikutustalous tarjoaakin yrityksille mahdollisuuksia läpimurtoihin.

Vastuullisuus näkyväksi

Monessa yrityksessä toteutetaan vastuullisuutta esimerkiksi hyvän henkilöstöpolitiikan kautta. Mutta mistä lähteä liikkeelle, jos vastuullisuustyö halutaan järjestelmälliseksi?

”Tämä on hedelmällinen elämäntapa”

Jos rahaa ei ole, sitä ei voi kuluttaa. Jos rahaa tarvitaan lisää, sitä pitää tehdä. Selkeä kuvio, sanoo varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi.

 

Lue talven numero verkosta

 

 

 

20.12.2019

 Tulosta