Syksyn Fennia-lehdessä Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saaneiden yritysten tarinat

Fennia-lehti 3-2019

Fennia-lehti tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen.

Syksyn numerosta voit lukea muun muassa seuraavat jutut:

Uteliaisuus on HT Laserin kantava voima

HT Laser Oy tarjoaa kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Yritys on perustettu vuonna 1989 ja se työllistää n. 400 henkilöä.

Maine on kaikki kaikessa laivanrakennuksessa

Merima on projektinjohtotalo, joka tekee risteilijöiden sisustuksia. Yritys on perustettu vuonna 1987 ja se työllistää n. 120 henkilöä.

Tuntureiden isännän perinnöstä maailman paras hiihtokeskus perheille

Rukakeskus Oy on hiihto- ja laskettelukeskus. Rukalla ja Pyhällä on myös majoitus-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Yritys on perustettu vuonna 1972 ja se työllistää n. 170 henkilöä.

Kuljetusyrityksestä teollisuuden moniottelijaksi

Tapojärvi Oy on erikoistunut kaivosurakointiin, materiaalinkäsittelyyn sekä tehdas- ja teollisuusprosessien hoitoon. Yritys on perustettu vuonna 1955 ja se työllistää 500 henkilöä.

GutGuide tekee tutkimuksesta bisnestä

Kolmen mikrobiologin yritys kehittää palveluja ja tuotteita suoliston ja suun hyvinvointiin. Yrittäjäksi heidät ajoi halu tehdä jotain omaa, kertoo toimitusjohtaja Annika Mäyrä.

”Palkataan kymmeniä eläkeläisiä”

Näin luki Ulla-Maija Soinisen askartelemassa kyltissä, kun hän lähti Hämeenlinnan torille etsimään työntekijöitä uudelle yritykselleen.

Henkivakuutus turvaa läheistesi elämää

Kuolemasta on vaikea puhua, mutta siihen varautuminen on viisasta.

Suorituspaineet hallintaan

Hektinen elämä ja suuret suorituspaineet uuvuttavat työ­ikäisiä. Työelämän suorituspaineita voi kuitenkin oppia hallitsemaan. Työhön kannattaa suhtautua terveellä tavalla: omaa ihmisarvoaan ei kannata kiinnittää työsuorituksiin, sanoo psykologi ja psykoterapeutti Tiina Röning.
 

 

Lue syksyn numero verkosta

 

 

25.10.2019

 Tulosta