Lujabetoni Oy:n Oulun betonituotetehdas voitti työturvallisuuskilpailun

Valtakunnallisen työturvallisuuskilpailun voittaja palkittiin elokuun alussa betoniteollisuuden kesäseminaarissa Aulangolla. Fennian lahjoittaman 5 000 euron rahapalkinnon ja kultaisen kypärän voitti Lujabetoni Oy:n Oulun betonituotetehdas.

Lujabetoni Oy:n Oulun betonituotetehtaan nosti kokonaiskilpailun voittoon vahva ote työturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Voittajaksi valitun tehtaan turvallisuustaso on ollut jo pidempään valtakunnan kärkitasoa, sillä tehdas oli tuotetehdassarjan paras tuotantolaitos jo vuoden 2013 kilpailussa.

– Tehtaan johdolla on selkeä näkemys siitä, miten turvallisuuden kehittämistoimet toteutetaan niin, että samalla edistetään myös tuottavuuden ja tuotelaadun kehittämisen tavoitteita, toteaa kilpailun tuomaristoon kuuluva Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi.

Kokonais- ja osakilpailuvoittajien lisäksi kilpailussa palkittiin myös parhaat turvallisuustasonsa parantajat: Tämän palkinnon ansaitsi elementtisarjassa nykyään Betonimestareihin kuuluva BM Turku Oy:n Paraisten elementtitehdas, tuotetehtaiden sarjassa Lakan Betoni Oy:n Joensuun betonituotetehdas sekä valmisbetonitehtaiden sarjassa niin ikään Lakan Betoni Oy:n Joensuun valmisbetonitehdas.

Kokonaiskilpailun voittaja palkittiin kultaisella kypärällä ja Fennian lahjoittamalla 5000 euron rahapalkinnolla, joka on tarkoitettu käytettäväksi voittajatehtaan työturvallisuustyöhön. Palkinnot ja muut huomionosoitukset luovutettiin Betoniteollisuuden Kesäseminaarissa Aulangolla perjantaina 11.8.2016.

Betoniteollisuuden valtakunnallinen työturvallisuuskilpailu on järjestetty vuosittain vuodesta 2009 alkaen. Työturvallisuuskilpailun tavoitteena on ollut yritysten työturvallisuustyön motivaation kohottaminen, hyväksi todettujen turvallisuuskäytäntöjen levittäminen ja yritysten turvallisuudesta vastaavien henkilöiden kannustaminen.

Lujabetoni Oy:n Oulun betonituotetehdas voitti työturvallisuuskilpailun

Kuvassa Lujabetonin Mikko Isotalo ja Fennian aluejohtaja Heikki Tiihonen.

11.8.2017

 Tulosta