Kun pidät huolta ihmisistä, pidät huolta liiketoiminnasta

Kun pidät huolta ihmisistä pidät huolta liiketoiminnasta

Jos puhelin putoaa lasi edellä lattialle, on helpottavaa tietää, että on palvelu, joka korjaa sen ja auttaa sinut "back to business" eli jatkamaan liiketoimintaasi. Entä jos kyse on ihmisestä?

Jos sinä yrittäjänä tai työntekijäsi sairastuu tai loukkaantuu, kuka korjaa ja auttaa takaisin arkeen?

Fennia ja Suomen Yrittäjät tekivät yhdessä tutkimuksen yrittäjiä huolestuttavista riskeistä. Yksi suurimmista huolenaiheista tutkimuksen perusteella liittyi yrittäjän ja avainhenkilöiden hyvinvointiin ja työkyvyttömyysriskin hallintaan. Jos ihminen "rikkoutuu", työt seisovat ja kustannuksia kertyy, esimerkiksi työntekijän sairauspoissaolo maksaa yrittäjälle keskimäärin noin 350 euroa päivässä. Inhimillisille kärsimyksille ja epävarmuudelle on vaikeampi laittaa hintalappua.

Apu on soiton päässä

Jos jotain sattuu, on tärkeää, että sairauden tai tapaturman hoito on hyvää heti alusta alkaen ja tavoitteena on päästä hyvinvoivana pian takaisin työhön. Olemme yhdessä Pihlajalinnan kanssa rakentaneet Hyvinvointiturvan, jonka avulla tämä tavoite toteutuu. 

Hyvinvointiturva koostuu lakisääteisestä työterveyshuollosta ja tapaturmavakuutuksesta sekä koko henkilöstön kattavasta sairauskuluvakuutuksesta. Työtapaturmatilanteessa yrittäjän tai työntekijän ei tarvitse huolehtia vahinkoilmoituksesta tai miettiä, mikä vakuutus korvaa, vaan soitto FenniaHoitajalle riittää. FenniaHoitaja täyttää vahinkoilmoituksen ja varaa vastaanottoajan joko työterveyshuoltoon tai suoraan erikoislääkärille. Kulut ohjautuvat suoraan Fenniaan.

Hyvinvointiturvan ansiosta yrityksesi säästää aikaa ja rahaa, koska hoitoketjusta ei tarvitse itse huolehtia eikä myöskään miettiä, mitä vakuutusta tulisi käyttää. Kun työterveyshuollon kustannukset on hinnoiteltu kiinteästi, myös budjetointi on helppoa. 

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä!

17.4.2019

 Tulosta