Kevään Fennia-lehdessä asiaa kehon ja mielen hyvinvoinnista

Fennia-lehti 1-2019

Fennia-lehti tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen.

Kevään numerosta voit lukea muun muassa seuraavat jutut:

Startup-yrittäjä koki kiitoradan ja laski kierroksia

Filosofi ja sarjayrittäjä Lauri Järvilehto eli kolme vuotta startupin nousuja ja laskuja. Sitten hän päätti kertoa, mistä startup-elämässä on kyse hypen takana.

Järki karkaa, jos tunteita ei johda

Perinteisesti työpaikoilla keskitytään tiukkaan faktaan ja epämääräiset tunteet jätetään sivuun. Tulevaisuudessa yritysten kilpailukyky ja yksilöiden menestys riippuvat kuitenkin tunteiden ymmärtämisestä ja niiden johtamisesta, uskoo tunnevalmentaja Camilla Tuominen.

Veriarvot paljastavat paljon kehon hyvinvoinnista

Liikuntasuoritusten ja kehon hyvinvoinnin mittaaminen erilaisilla sovelluksilla ja älylaitteilla on jo pitkään ollut nouseva trendi. Viime vuoden lopulla lanseerattu Puhti Lab Oy:n palvelu vie mittaamisen vitamiinien, maksa-arvojen ja lipidien tasolle.

Muuttuvan työelämän myrskynsilmässä

Itseohjautuvat tiimit, ketterät toimintatavat ja ihmisläheisempi johtaminen. Kuulostaako tutulta? Vuodenvaihteessa aloittaneet Elon työhyvinvoinnin kehittämispäälliköt Anneli Holmberg, Noora Poussu ja Kirsi Mäkelä kertovat, mikä työelämässä on juuri nyt ajankohtaista.

Elämäntapana yrittäjyys

Harva tekee samaa työtä 60 vuotta – yhdessä saman työkaverin kanssa. Närpiöläiset Lassaksen yrittäjäveljekset tulevat joka päivä töihin, vaikka eläkeikä tuli täyteen parikymmentä vuotta sitten.

Lue vuoden ensimmäinen numero verkosta

 

 

 

27.3.2019

 Tulosta