Kesän Fennia-lehdessä asiaa yhteisöllisyydestä ja uuden oppimisesta

Fennia-lehti 2-2019

Fennia-lehti tarjoaa lukijalle innostavia tarinoita sekä vinkkejä ja työkaluja yrityksen kehittämiseen, turvalliseen toimintaan ja yrittäjän hyvinvoinnin edistämiseen.

Kesän numerosta voit lukea muun muassa seuraavat jutut:

Mitä voisi keksiä, kun haluaa pitää maapallon
Hesburgerin perustaja Heikki Salmela toteaa, että perheyhtiössä on huomattavasti helpompi tehdä vastuullista työtä. Aivan joka paikassa ei tarvitse miettiä taloudellista tulosta.

Yhteisöllisyys tuo yrittäjille uutta oppia
Yhä useampi yrittäjä haluaa tehdä töitä yhdessä toisten kanssa. Crazy Town tarjoaa yrittäjille toimitilojen lisäksi yhteisöllisyyttä ja uuden oppimisista.

Salli, mutta myös velvoita uuden oppiminen
Henkilöjohtaminen on muuttunut rajusti yritysmaailman syklien kiihdyttyä. Nyt tarvitaan uutta otetta, tietää professori Riitta Viitala.

Kaikkien yhteinen tekoäly
Miksi kaikkien suomalaisten pitäisi ymmärtää miten tekoäly toimii? Asiantuntijoiden mukaan ymmärrys on tärkeää, jotta tekoälyä voitaisiin kehittää kaikkien tarpeisiin. Ymmärrys on myös paras lääke tekoälyn tuomiin ongelmiin.

Pehmeämmillä työkaluilla parempia tuloksia
Pitkän linjan yrittäjä Kimmo Kovala korostaa pienyritysten johtamisessa pehmeitä työkaluja. Kun työntekijät viihtyvät, ovat tuloksetkin parempia.
 

Lue kesän numero verkosta

 

 

 

14.6.2019

 Tulosta