Fennian vuoden 2017 kesätyöntekijä on Johannes Strang

Fennian vuoden 2017 kesätyöntekijä on Johannes Strang

Fennia-konsernissa valittiin tänä vuonna toista kertaa Vuoden kesätyöntekijä. Palkinnon sai pääkonttorilla Pasilassa korvausratkaisijana työskentelevä Johannes Strang.

Fennia-konsernissa on työskennellyt kesän alusta tänä vuonna 55 kesätyöntekijää, joiden asenne ja ammattitaito ovat olleet ensiluokkaisia.

– Saimme esimiehiltä ja tiimeiltä paljon ehdotuksia vuoden kesätyöntekijäksi, ja valinta oli kaikkea muuta kuin helppo. Fennialaiset kesätyöntekijät ovat tehneet todella arvokasta työtä ja he ovat talossamme pidettyjä kollegoita. Valintaraati päätyi Johannekseen, sillä palautteen perusteella hänessä kiteytyy kaikki esimerkillisen kesätyöntekijän ominaisuudet. Kiitosta Johannes sai erityisesti tavastaan tarttua ennakkoluulottomasti ennestään vieraisiin tehtäviin ja siitä, että hän on omaksunut nopeasti uusia asioita, kertoo valintaraadissa toiminut HR-partner Riikamaria Vartiainen.

Johannes Strang työskentelee jo neljättä kesää Fennialla. Aikaisemmin hän on toiminut myyntineuvottelijana Pietarsaaren konttorilla, mutta tänä kesänä opinnot toivat hänet korvausratkaisijaksi Helsinkiin.

– Fennia ennestään tuttuna työnantajana sai minut hakemaan uudestaan kesätöihin. Halusin kuitenkin tehdä enemmän omiin opintoihini liittyvää työtä, ja siihen korvausratkaisijan tehtävät sopivat erinomaisesti, vuoden kesätyöntekijä Johannes Strang kertoo.

24-vuotias Pietarsaaresta kotoisin oleva Johannes on oikeustieteiden opiskelija. Opinnot Turun yliopistossa ovat jo loppusuoralla ja jäljellä on enää pro gradu -tutkielman tekeminen sekä valmistuminen.

Johanneksen työtehtäviin Fennialla kuuluu vastuuvahinkojen käsittelyä. Mielekkäintä työssä ovat olleet vaihtelevat tapaukset ja mahdollisuus oppia uutta.

– Joka päivä pohditaan vakuutusehtojen soveltamista sekä voimassa olevaa vahingonkorvausoikeutta. Niiden perusteella tehdään ratkaisut. Vaikeimpiin vahinkoasioihin liittyy myös jonkin verran selvitystyötä, mikä on todella mielenkiintoista. Haastavinta on ollut iso määrä uutta tietoa ja tapoja, mutta toisaalta olen tottunut oppimaan uusi asioita nopeasti. Haluan myös jatkuvasti oppia ja kehittyä työntekijänä ja asiantuntijana, Johannes toteaa.

Kesätöiden jälkeen Johanneksella on edessään paluu arkeen ja pitkät päivät kirjastossa lopputyön parissa odottavat.

– Palaan opintojen pariin hyvillä mielin ja monta kokemusta rikkaampana. Takataskussa on sekä uutta osaamista että uusia kavereita, Johannes summaa.

8.8.2017

 Tulosta