Fennian kesätyöhaku käynnistyi Vastuullinen kesäduuni -kampanjan merkeissä

Fennia on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Fennian kesätyöpaikkojen haku on alkanut. Kesätöitä voit hakea 28.2. saakka. Sitoudumme tänäkin vuonna hyvän kesätyön periaatteisiin ja olemme seitsemättä vuotta mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kesätyöntekijämme työskentelevät tulevana kesänä pääasiassa Helsingissä myynnin ja asiakaspalvelun, vakuutus- ja korvauskäsittelyn sekä hallinnon tehtävissä. Muualla Suomessa tarjoamme kesätöitä myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä.

Kesätyöpaikkojen hakuaika on 1.2.–28.2.2019. Hakemusten perusteella valitaan haastateltavat, ja haastattelut käydään pääosin maalis-huhtikuussa. Kesätyön kesto vaihtelee työtehtävän ja rekrytoitavan toiveiden mukaan kahdesta neljään kuukauteen.

Lisätietoa kesätöistä ja linkit hakemuksiin löytyvät Kesätyö Fenniassa –sivultamme.

Fennia mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Fennia osallistuu tänäkin vuonna valtakunnalliseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja.

– Nuorille tämä tärkeä kampanja lupaa onnistuneen kesätyökokemuksen. Vastuullinen kesätyö kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä, sanoo Fennian HR-partner Riikamaria Vartiainen.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen, jotka ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja -todistus.

– Kesätyö on myös meille työnantajana hyvä tilaisuus tehdä positiivinen ensivaikutelma mahdollisiin tulevaisuuden fennialaisiin, Vartiainen jatkaa.

Nuoret kesätyöntekijät hyötyvät positiivisesta työkokemuksesta, mutta myös työnantaja saa kesätyöntekijöistä arvokasta apuvoimaa kesälomakauden ajaksi.

– Kesätyöntekijät ovat meille arvokas voimavara. Heidän ansiostaan varmistamme, että voimme tarjota erinomaista palvelua asiakkaillemme myös kesälomien aikana. Lisäksi kesätyöntekijät katsovat myös usein asioita aivan uudesta näkökulmasta ja tuovat raikkaita näkemyksiä toimintamme kehittämiseen, Vartiainen sanoo.

Joka päivä jotain uutta

Fenniassa työskentelee kesäisin useita kymmeniä kesätyöntekijöitä. Viime kesänä Fenniassa työskenteli myös Hankenilla opiskeleva Ina Djupsund, joka työskenteli Fennian Kokkolan konttorilla yritysneuvojana.

Djupsundin mielestä Fennia huolehti hyvin vastuullisen työnantajan velvoitteensa. Hänen työtehtäviin kuului muun muassa asiakaspalvelu ja konttorille saapuvan asiakasvirran vastaanottaminen. Hän hoiti pääasiassa vahinkovakuutusten myyntiä ja asiakasneuvontaa.

– Parasta työssä oli vaihtelevuus. Yksikään päivä ei ollut samanlainen ja lähes joka päivä tuli jotain uutta vastaan. Oli myös hienoa luoda omia asiakassuhteita ja huomata, että asiakkaat tulivat uudelleen minun luokseni, jos he ovat aiemmin asioineet kanssani. Luottamussuhteen syntyminen on todella palkitsevaa.

 

4.2.2019

 Tulosta