Fennian Hauskuusvakuutus vakuuttaa – Muumimaailmassa on hauskaa

Fennia vakuuttaa hauskuuden Muumimaailmassa

Fennia vakuuttaa, että lapsilla on hauskaa Naantalin Muumimaailmassa. Jos kävisi niin hassusti, että lapsi ei kuitenkaan nauttisi päivästään Muumimaailmassa, korvaa Fennian Hauskuusvakuutus lahjoittamalla lapselle uuden päivärannekkeen uutta käyntiä varten.

– Kun vierailee Muumimaailmassa, tuntee astuvansa sisään satukirjaan ja olevansa osana tarinaa ja tapahtumia, sanoo Muumimaailman toimitusjohtaja Tomi Lohikoski leikkisästi.

– Varsinkin pikkuvierailijoille kohtaamiset Muumimaailman hahmojen kanssa ovat retken kohokohta ja haluamme rakentaa niistä ainutlaatuisia ja persoonallisia hetkiä.

Tänä vuonna Fennia on Muumimaailman pääyhteistyökumppani.

– Fennia ja Muumimaailma ovat tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan, koska hauskuus ja onnellisuus ovat tärkeitä elämän rakennusaineita, sanoo Fennian henkilöasiakkaista vastaava johtaja Jarkko Mattinen.

Muumimaailmassa voi nähdä tuttuun tapaan päivittäisiä teatteriesityksiä, kuunnella tarinoita Nuuskamuikkusen teltalla, askarrella Muumikirppuja Hosulin ja Sosulin Purkilla tai uittaa veneitä koskessa.

Lisäksi Muumimaailmassa on tänä vuonna uusia kohteita. Niiskun Keksintöpuistossa pääsee tutustumaan Niiskun huimiin keksintöihin ja rakennelmiin. Niiskun varastossa on puolestaan nukketeatteri, jossa esitetään Niisku ja Noidan haaste -nimistä esitystä.

Tuutikin meriristeilyt ovat puolestaan kaikenikäisille loistava tapa tutustua Naantalin merellisiin nähtävyyksiin kuten Presidentin kesäasuntoon ja Naantalin vanhaankaupunkiin – vaikka ei Muumimaailmassa kävisikään.

27. kesää viettävä Muumimaailma on yhä suosittu lomakohde ja Muumien ystäviä löytyy niin Suomesta kuin maailmaltakin. Tänä kesänä Muumimaailmaan odotetaan 200 000 kävijää. Muumimaailman ovet avautuvat 8.6.

Lisätietoa

Jarkko Mattinen, henkilöasiakkaista vastaava johtaja, Fennia, 010 503 6523

Tomi Lohikoski, toimitusjohtaja, Muumimaailma, 040 5900 712

Ann-Karin Koskinen, markkinointijohtaja, Muumimaailma, 040 5900 701

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Muumimaailma Oy on vuonna 1993 Naantalissa toimintansa aloittanut matkailualan yritys, joka perustuu suomenruotsalaisen kirjailija ja taiteilija Tove Janssonin luomille Muumi-tarinoille.
 

 

6.6.2019

 Tulosta