FenniaHoitajan avulla saat työntekijäsi nopeasti hoitoon

FenniaHoitaja auttaa

Oikein valittu terveydenhuollon paketti nopeuttaa työntekijän tervehtymistä ja tuo yrityksille selvää säästöä. Hyvinvointiturvan FenniaHoitaja ohjaa työntekijän suoraan oikealle terveydenhuollon ammattilaiselle.

Sairasteluilla on taipumus lisääntyä syksyn kiireiden lisääntyessä ja kuten tapaturmatkin, ne eivät kysele ajankohdan sopivuutta.

Eniten sairastumisesta ja loukkaantumisesta kärsii luonnollisesti sairastava itse, mutta on sillä vaikutusta myös työnantajalle. Suorien kustannusten lisäksi työntekijän poissaolo tietää kiireisempiä päiviä työkavereille, jolloin kiire lisääntyy entisestään ja kierre on valmis.

– On tärkeää, että sairastunut saadaan nopeasti hoitoon. Hyvinvointiturvan keskiössä toimiva FenniaHoitaja-sairaanhoitajapalvelu antaa puhelimitse neuvoja työntekijöille sairauteen ja tapaturmaan liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa työntekijä ohjataan suoraan oikealle terveydenhuollon ammattilaiselle ja hänelle varataan aika lääkäriin, kertoo Fennia-konsernin yritysasiakkaista vastaava johtaja Kimmo Hyvärinen.

Hyvinvointiturva helpottaa myös työtapaturmiin liittyvää hallinnollista työtä. FenniaHoitaja esitäyttää vahinkoilmoituksen työnantajan puolesta, ja työnantajan tarvitsee vain täydentää se Oma Fennia -verkkopalvelussa.

FenniaHoitaja auttaa

Työntekijät ovat Intentus Oy:n tärkein voimavara

Autonvuokrausalan yritys Intentus Oy haluaa panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin. Avis- ja Budget-tuotemerkkejä Lounais-Suomessa vuokraava yritys on ollut Hyvinvointiturvan piirissä keväästä lähtien.

– Työntekijät ovat meidän tärkein voimavaramme. Kun yksi työntekijä sairastuu tai loukkaantuu, kuormittaa se samalla myös muita työntekijöitä, jotka joutuvat tuuraamaan, sanoo Intentus Oyn toimitusjohtaja ja perustaja Kari Mäenpää.

– FenniaHoitaja-palvelu vähentää paitsi sairaspoissaoloja, myös hallinnollista työtä. Suurin etu on palvelun helppous, kun on yksi numero, josta työntekijä saa kaiken tarvittavan avun. Myös meidän työntekijämme ovat kiitelleet palvelun helppoutta.

Mäenpään mukaan hoitoketjun toimivuus kokonaisuudessaan on tärkeintä. Kun työntekijä saadaan nopeasti oikeaan hoitoon, saadaan hänet myös nopeammin kuntoon.

– FenniaHoitaja on vähentänyt turhia lääkärikäyntejä, koska moneen ongelmaan saadaan riittävä apu jo puhelun aikana. Toisaalta moni vaiva myös havaitaan aikaisemmin, koska kynnys soittaa sairaanhoitajapalveluun on paljon matalampi kuin käydä lääkärissä, Mäenpää sanoo.

Hyvinvointiturva sisältää erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon

Hyvinvointiturva on kattava ja helppokäyttöinen hyvinvointipaketti. Siihen sisältyy Pihlajalinnan tuottama työterveyshuoltopalvelu, joka kattaa lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi yleislääkäritasoisen sairaanhoidon. Fennian myöntämä Yrityksen sairausturva -vakuutus kattaa puolestaan erikoislääkäritasoisen sairaanhoidon. Lisäksi pakettiin kuuluu Fennian tarjoama Työtapaturmavakuutus.

– Oikein valitulla turvalla voi nopeuttaa työntekijän tervehtymistä. Näin yrityksen työntekijät saadaan nopeasti takaisin jalkeille ja jatkamaan arkeaan niin töissä kuin kotona, sanoo Hyvärinen.

Hyvinvointiturvassa on myös helppo budjetoida työterveyshuollon ja sairauskuluvakuutuksen kiinteät kulut työntekijämäärän mukaisesti.

Kattava työhyvinvointipalvelu on kilpailukykyinen työsuhde-etu, joka sitouttaa henkilöstöä. Turvallisuutta tuovalla lisävakuutuksella työnantaja osoittaa välittävänsä ja arvostavansa henkilöstöään. Henkilöstönsä hyvinvoinnista huolehtiva yritys parantaa myös houkuttelevuuttaan työnantajana.

Lisätietoja:

Hyvinvointiturva

 

4.9.2019

 Tulosta