Fennia vakuuttaa Jukolan

Fennia vakuuttaa Jukolan

Fennia on tehnyt osuusisännyyssopimuksen Lahti-Hollola Jukolan viestistä ja toimii osuusisäntänä Jukolan viestin 5. osuudella 16.-17.6.2018. Osana sopimusta Fennia vakuuttaa Jukolan käytössä olevaa kalustoa, kuten Puolustusvoimilta vuokrattavat teltat ja kenttäkeittiökalusteet.

Riskienhallinta on merkittävä osa suurtapahtuman suunnittelua. Fenniasta Jukola saa luotettavan ja kokeneen kumppanin, joka on asiantuntija niin kotitalouksien kuin yritysten riskienhallinnassa. Fennian toiminnassa on keskeistä paitsi riskien ennakointi ja oikein mitoitettu vakuutusturva, myös arjen sujuvuuden turvaaminen vahingon sattuessa. Vahingosta selviytymisen palveluiden, kuten FenniaHoitajan, avulla varmistetaan nopea hoitoon pääsy vaikkapa maastossa sattuneen kaatumisvahingon jälkeen sekä edesautetaan pikaista toipumista ja paluuta harrastuksen pariin.

Mukaan kokenut joukkue

Osuusisännyyden myötä Fennia on näkyvästi mukana Suomen suurimmassa aikuisten liikuntatapahtumassa ja maailman suurimmassa suunnistusviestissä. Yhdessä koettu, elämyksien täyteinen haaste ja sen selvittäminen kohottaa kunnon lisäksi myös yhteishenkeä.

Fennia lähtee Jukolan viestiin konsernijohtajansa Antti Kuljukan johdolla. Joukkueessa suunnistavat hänen lisäkseen Petri Hämäläinen, Timo Järvenpää, Kaj-Olof Lindgren, Mika Manninen ja Timo Pietikäinen.

– Kaikki ovat kokeneita Jukolan kävijöitä, joten joukkueelta on lupa odottaa hyvää suoritusta Lahti-Hollolan Jukolassa, toteaa Antti Kuljukka.


Lisätietoa Jukolasta: www.jukola.com/2018/

31.1.2018

 Tulosta