Fennia toivottaa sähköautot tervetulleiksi – myös verkossa

Kiinnostus sähköautoja kohtaan kasvaa Suomessa jatkuvasti. Sähköautot ovat jatkuvasti keskusteluissa, oli kyse sitten ympäristövaikutuksista, ajettavuudesta, hinnasta tai auton muotoilusta. Yksi asia kuitenkin pysyy: sähköautot tulee vakuuttaa aivan kuten tavallisetkin autot.

Fennian liikennevakuutus korvaa liikenneonnettomuudessa aiheutuneita henkilövahinkoja sekä syyttömän osapuolen omaisuusvahinkoja. Se on pakollinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville ajoneuvoille, myös rekisteröimättömille.

Fenniakaskolla vakuutat oman autosi vahinkojen varalta. Se korvaa esimerkiksi kolarista, hirvikolarista, ilkivallasta ja tulipalosta autollesi aiheutuneet vahingot.

Molemmat vakuutukset ovat saatavilla kaikenlaisille ajoneuvoille.

Fennia palkitsee hyvät ajotavat ja vahingottomat vuodet tuntuvilla bonuksilla. Voit saada liikennevakuutukseen jopa 83 % ja Fenniakaskon kolarivakuutukseen 70 %:n bonuksen. Lisäksi Fennian asiakas saa käyttöönsä Fennian Autoapu 24h -palvelun, joka on apuna kaikissa ajoneuvovahinkoihin liittyvissä asioissa Suomessa ja ulkomailla. Vahingosta voi ilmoittaa ympäri vuorokauden ja samasta numerosta saa apua auton korjaukseen ja matkan jatkamiseen liittyvissä asioissa.

Fennian liikenne- ja kaskovakuutukset saat helposti myös verkosta. Muistathan huolehtia, että täytät kaikki tarvittavat tiedot oikeisiin kenttiin, jotta vakuutus voidaan laskea, oli kyse sitten Fennian omista tai muiden palveluiden laskureista.

Turvallisia kesäajoja kaikille käyttövoimille ja liikkumisvälineille!

Lue lisää Fennian ajoneuvovakuutuksista

 

28.6.2019

 Tulosta