Fennia on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista vuonna 2017

Suomen innostavimmat työpaikat 2017

Fennia-konserni saavutti erinomaiset tulokset tämän vuoden henkilöstötutkimuksessaan ja ansaitsi tämän myötä Suomen innostavimmat työpaikat 2017 -tunnustuksen. Henkilöstötutkimuksen toteutti Corporate Spirit Oy.

Fennia-konsernin henkilöstötutkimuksen kokonaistulos nousi tänä vuonna luokkaan AA, ja tulos on nyt selvästi parempi kuin suomalaisissa toimihenkilöorganisaatioissa keskimäärin. Erinomaisen tuloksen myötä Fennia sai Corporate Spiritin myöntämän Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Tunnustus viestii siitä, että Fennia on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä ja että henkilöstö on innostunut ja motivoitunut työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta.

– Perusvire tutkimustuloksissa on ollut useamman vuoden positiivinen, ja vuoden 2017 tulosten taso on erittäin hyvä. Tämä on asia, josta voimme olla ylpeitä ja tyytyväisiä, sillä tähän tilanteeseen on päästy yhteisellä, pitkäjänteisellä työllä. Henkilöstötutkimuksen tuloksia ei nosteta yksittäisillä tempuilla, vaan kyse on vuosien yhteisestä tekemisestä. On innostavaa nähdä, että näin laaja joukko fennialaisia antaa konsernistamme hyvät arviot, Fennia-konsernin henkilöstöjohtaja Matti Heiskanen sanoo.

Hyvän tuloksen siivittämänä Fennia nousi mukaan Corporate Spiritin Suomen innostavimmat työpaikat -kilpailuun, jonka tulokset julkistetaan helmikuussa 2018.

Lisätietoa: www.innostavimmat.fi

1.11.2017

 Tulosta