Fennia on solminut hammashoidon kumppanuussopimukset PlusTerveyden ja Pihlajalinnan kanssa

Yhteistyö laajentaa Fennian kumppanuusverkostoa ja FenniaHoitajan kautta tarjottavia palveluja hammashoidon osalta. Laajalla palveluverkostolla katetaan koko Suomi ja hoidossa korostuvat palvelukokemus, nopeus sekä vaivattomuus asiakkaan kannalta.

FenniaHoitajan kautta pääsee sujuvasti myös hammashoitoon

PlusTerveyden laaja valtakunnallinen 125 toimipisteen verkosto yli 65 paikkakunnalla sekä Pihlajalinnan nopeasti kasvava oma hammashoidon verkosto mahdollistavat hammashoidon tarjoamisen lähellä asiakasta.

- Suun terveydenhuollon kilpailuttamisen lähtökohtana oli hampaiden hoidosta aiheutuvien kustannuksien alentaminen ja erityisesti asiakkaan palvelukokemuksen parantaminen. Jatkossa asiakas voi hakeutua helposti myös hammashoidon palveluihin FenniaHoitajan kautta, joka mahdollistaa suoralaskutuksen hammaslääkärikäynnille sekä vahinkoilmoituksen tekemisen kätevästi yhden luukun periaatteella, kertoo korvauspalveluiden henkilökorvausten yhteistyökumppanuuksista vastaava asiantuntija Timo Arminen.

Vahingon sattuessa asiakkaan hoitoon pääsy on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi riippumatta siitä, onko kyseessä työ- tai vapaa-ajan tapaturma, liikennevahinko tai sairaus. Kaikissa tapauksissa hoitoon pääsee keskitetysti FenniaHoitajan kautta joka päivä klo 7 - 23. Samalla asiakas saa vahinkoasiansa vireille.

Työtapaturmissa ja liikennevahingoissa vahinkoilmoituksen tekeminen hoitoonohjauksen yhteydessä ei kuitenkaan ole mahdollista niitä koskevan lainsäädännön vuoksi. Työnantaja on velvollinen ilmoittamaan työtapaturmasta Oma Fennia -palvelussa, ja myös liikennevahingoista tehdään vahinkoilmoitus verkkopalvelussa.

Fennian ja kumppaneiden yhteinen tavoite suun terveydenhuollon palveluissa on parantaa asiakastyytyväisyyttä ja nopeuttaa asiakkaan saamaa oikea-aikaista hoitoa ja hammasvahinkojen korvauskäsittelyä.

Lisätietoja:
Tapio Korttilalli, palvelujohtaja Fennia, p. 040 521 4498, tapio.korttilalli@fennia.fi
Timo Arminen, asiantuntija Fennia, p. 040 627 9498, timo.arminen@fennia.fi

 

3.7.2017

 Tulosta