Fennia on mukana Yritys 2017 -tapahtumassa

Yritys 2017 on uusi yrittäjille suunnattu ammattitapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 5.-6.9. Fennia on mukana tapahtumassa tuomassa osaamistaan yrittäjien käyttöön.

Yritys 2017 -tapahtuma tarjoaa yrittäjille, kasvuyrittäjille, yritystoimintaa harkitseville ja yrityspäättäjille eväitä yrityksen kehittämiseen, myyntiin ja kasvuun. Tavoitteena on tarjota konkreettisia palveluita niin yrityksen aloittamiseen kuin käytännön pyörittämiseenkin.

Fennia on tapahtumassa mukana työeläkeyhtiö Elon kanssa yhteisellä osastolla, johon kutsumme messuvieraat keskustelemaan yrittämisestä ja taloudellisesta turvallisuudesta.

– Fennian juuret ovat syvällä yrittäjyydessä, joten on luontevaa, että olemme myös tässä tapahtumassa mukana tuomassa vuosikymmenien aikana kertynyttä tietotaitoamme yrittäjien käyttöön, sanoo Fennian yhteisöasiakkuuksista vastaava johtaja Kari Björklöv.

Yritys 2017 -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa. Mukana tapahtumassa ovat myös muun muassa Suomen Uusyrityskeskukset, Suomen Franchising-Yhdistys sekä Patentti- ja rekisterihallitus.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tiistaina 5.9. klo 9-17 ja keskiviikkona 6.9. klo 9-16. Samaan aikaan järjestetään Messukeskuksessa myös PromoExpo, Markkinoinnin viikko, Esimies ja Henkilöstö - sekä Meetings and Events -tapahtumat. Ennakkoon rekisteröitymällä pääsee veloituksetta kaikkiin tapahtumiin.

Lisätietoa Yritys 2017 -tapahtumasta ja rekisteröityminen 

31.8.2017

 Tulosta