Fennia on mukana Työ ei syrji -kampanjassa – Yhdenvertaisuus on aito toimintatapa

Elinkeinoelämän keskusliitto EK lanseerasi Työ ei syrji -kampanjan tasa-arvoisen työkulttuurin puolesta.

EK:n mukaan syrjintä ei saa estää kenenkään työllistymistä tai onnistumista työssään, vaan aidosti tasa-arvoisessa Suomessa yhdenvertaisuuden pitää olla itsestäänselvyys. Myös Fennialle yhdenvertaisuus ja kokemus arvostuksesta ovat keskeisiä periaatteita.

– Haluamme Fenniassa rakentaa sellaista työkulttuuria, jossa pelisäännöt ovat selkeät. Keskitymme oikeisiin asioihin niin, että vuoropuhelu toimii ja tietoa on kaikkien saatavilla. Meillä työkaverit ovat arvossaan, kertoo Fennian henkilöstöjohtaja Matti Heiskanen ja jatkaa:

– Fennia-konserni on hyvä yrityskansalainen, joka toimii vastuullisesti, oikeudenmukaisesti ja yhdenvertaisesti suhteessa asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin, yhteiskuntaan ja tietysti myös omaan henkilöstöönsä. Yhdenvertaisuus ei ole meillä mikään "päälle liimattu juttu", vaan se on aito ja oikea toimintatapa, joka näkyy kaikessa arjen toiminnassamme.

Elinkeinoelämän keskusliitto EK uskoo, että jokainen työ ansaitsee parhaan mahdollisen tekijän. Työ ei syrji -kampanjalla EK haastaa yritykset, yhteisöt ja koko yhteiskunnan mukaan luomaan Suomeen aidosti yhdenvertaista työkulttuuria.

Lue lisää Työ ei syrji-kampanjasta.

6.9.2018

 Tulosta