Fennia järjestää webinaareja yritysten henkilövahinkopalveluista

Fennia järjestää syksyn aikana useita yrityksille suunnattuja webinaareja, joissa käsitellään tarjoamiamme henkilövahinkopalveluja.

Webinaarissa osallistuja saa ajankohtaista tietoa muun muassa FenniaHoitaja-, Vahinkomestari- ja työkuntoutuspalveluista. Tilaisuudessa käydään myös läpi, miten työtapaturmista ilmoitetaan ja miten henkilökorvausten maksusitoumusmenettely toimii. Asiantuntijoina webinaareissa toimivat Fennian henkilökorvausten palvelupäälliköt Sanna Helve-Tuomainen ja Niina Mänttäri.

Webinaarit on suunnattu Fennian nykyisille ja tuleville asiakkaille. Myös muut henkilövahinkopalveluistamme kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja ne kestävät noin tunnin. Osallistumiseen tarvitaan vain tietokone ja verkkoyhteys.

– Työtapaturma voi sattua yrittäjälle itselleen tai työntekijälle missä tahansa yrityksessä. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja muille kiinnostuneille helpon tavan saada tietoa siitä, miten vahinkotilanteissa tulisi toimia ja millaisia palveluja Fennia tarjoaa, kertoo henkilökorvausten palvelupäällikkö Sanna Helve-Tuomainen.

Katso tästä webinaarien ajankohdat ja ilmoittaudu mukaan

15.8.2017

 Tulosta