Fennia ja Tryg Garanti luottovakuutusyhteistyöhön

 Fennia on solminut yhteistyösopimuksen luottovakuuttamiseen erikoistuneen vakuutusyhtiö Tryg Garantin kanssa.

– Yhteistyön avulla Fennia haluaa tarjota asiakkailleen taloudellista turvallisuutta eli hyvät työkalut yrityksen kannattavuuden ja kassavirran suojaamiseen. Tällaista palvelua moni pk-yritys tarvitsisi, muttei ole välttämättä havainnut suojauksen mahdollisuutta, ennen kuin oma asiakas on esimerkiksi ajautunut yllättäen maksukyvyttömäksi, kertoo Fennian yritysasiakkaista vastaava johtaja Kimmo Hyvärinen.

Tryg Garanti on Fennia-konsernin ekosysteemin uusi kumppani. Kumppanuuksien myötä Fenniassa rakennetaan parasta asiakaskokemusta.

– Luottovakuutuksella yrityksesi voi suojautua luottotappioilta tilanteissa, joissa asiakas on maksukyvytön tai -haluton. Asiakkaat ovat yrityksesi suurin omaisuuserä, joten miksi et vakuuttaisi yrityksen liiketoimintaa myös myyntisaatavien osalta, sanoo luottovakuutusasiantuntija Tomi Tupola Tryg Garantista. Fennia-yhteistyön avulla saavutamme suuren määrän suomalaisia pk-yrityksiä.

Yhteistyö sisältää potentiaalisten ja nykyisten asiakkaidemme myyntisaatavien vakuuttamisen Tryg Garantin asiantuntemuksen ja ratkaisujen avulla.

Lisätietoja:

yritysasiakkaista vastaava johtaja Kimmo Hyvärinen, Fennia, puh. 040 742 2185
maajohtaja Tero Pyhältö, Tryg Garanti, puh. 020 780 5792


Fennia - Yrittämistä ja elämää varten

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Tryg Garanti - Muuttuvassa maailmassa teemme asiakkaillemme helpoksi olla turvassa

Tryg Garanti on osa Tryg-konsernia, Pohjoismaiden toiseksi suurinta vahinkovakuutusryhmää. Tryg Garantin tuotteita ovat luotto- ja takausvakuutus. Tarjoamme luottovakuutusta suojaamaan yhtä yrityksen tärkeimmistä omaisuuseristä, myyntisaatavia.

24.4.2018

 Tulosta