Fennia ja Crazy Town kirittävät yhdessä asiantuntijayrityksiä

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevasta Postitalosta on muodostumassa uudenlainen yrittäjyyden keskittymä Crazy Townin ja vakuutusyhtiö Fennian yhteistyönä. Crazy Town aloitti Fennian omistamassa Postitalossa huhtikuun alussa ja Fennian Pirkanmaan konttori muuttaa naapuriin vuoden 2017 lopulla. Avajaisia vietetään perjantaina 28.4.2017.

Yhteisössä toimii nyt jo yli 20 yritystä. Mukana on kansainvälisillä markkinoilla toimivia startupeja, digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoita, teknologiayrityksiä sekä markkinoinnin, kasvun ja rahoituksen asiantuntijoita. Monella heistä on omaa toimintaa muun muassa Kiinassa ja nämä yhteydet ovat edelleen muiden yhteisön jäsenten hyödynnettävissä. Vuoden loppuun mennessä Tampereen jäsenyrityksiä arvioidaan olevan jo yli 50.

– Yhteistyö tarjoaa Crazy Townin jäsenyrityksille uuden markkinapaikan, joka jalostaa ja jakaa heidän palveluita sekä osaamista maailmalle. Fennian asiakkaat vuorostaan pääsevät yhteistyön kautta tutuiksi liiketoimintaa uudistavien pienyritysten ja startuppien kanssa, sanoo Fennian Pirkanmaan alueen aluejohtaja Heikki Tiihonen.

Tämä tarkoittaa käytännössä kymmeniä yrityksille suunnattuja tapahtumia ja sparraushetkiä, erilaisia palvelukokeiluja, mutta myös läsnäoloa yritysten arjessa, viestintää sekä verkostojen luomista. Suuri osa toiminnasta on avointa kaikille kiinnostuneille.

– Yhä useampi suomalainen tekee asiantuntijatyötä freelancerina, kevytyrittäjänä, pienyrityksessä tai kasvuhakuisessa startupissa. Nämä ”uuden työn” tekijät jakavat ketterästi resursseja ja osaamista sekä organisoivat työnsä projektiluontoisesti. Fennian ja asiantuntijayritysten yhteisön Crazy Townin välillä käynnistyvä yhteistyö tuo ymmärrystä näistä tarpeista sekä luo uusia palveluita niihin vastaamiseksi, sanoo Crazy Townin toimitusjohtaja Mikko Markkanen.

– Yhteistyö on meille molemmille oppimismatka. Kokeilemme käytännössä mikä toimii ja mikä ei. Meidän yhteisö toimii tuotekehityslabrana, joka kokoaa uuden työn tekijät yhteen, Markkanen jatkaa.

– Me Fenniassa haluamme ymmärtää paremmin uudentyyppistä yrittäjyyttä ja luoda yrittäjille hyödyllisiä palveluita. Toivomme yhteistyöhön mukaan kaikki, jotka haluavat olla mukana suomalaisen työ- ja yrityselämän uudistamisessa, sanoo Tiihonen.

Ensimmäiset yhteistyöhön liittyvät kokeilut tehdään toukokuusta alkaen.

Lisätietoja:

Heikki Tiihonen
Fennia, aluejohtaja, Pirkanmaan alue
010 503 2079
heikki.tiihonen@fennia.fi

Mikko Markkanen
Crazy Town Oy, toimitusjohtaja

040 758 8712

mikko.markkanen@crazytown.fi

28.4.2017

 Tulosta