ESR Fennica Toimitilat I osti liikekiinteistön Kuopiosta

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 30.4.2018 toteuttanut 6.4.2018 allekirjoitetun sopimuksen mukaisen kaupan, jolla se osti Citycon Oyj:ltä Kuopion Kauppakatu 41:ssä sijaitsevan liikekiinteistön noin 22 miljoonalla eurolla.

Näkyvällä paikalla aivan Kuopion torin laidalla sijaitsevassa kohteessa on yli 20 vuokralaista ja sen vuokrattava pinta-ala on noin 10.300 m2. Kohteen päävuokralaisia ovat Kesko, Tokmanni, Danske Bank ja Restel Ravintolat.  

"Rahastomme kasvu on jatkunut tasaisesti. Sijoittajat ovat ottaneet hajautetun ja kassavirtoja generoivan kiinteistösijoittamisen osaksi sijoitussalkkujaan hajauttamaan kokonaisriskiä. Rahastomme strategia tarkoista hankinnoista tuottotaso, riskit ja tulevaisuuden mahdollisuudet huomioiden on kantanut hedelmää", kertoo Fennia Varainhoito Oy:n kiinteistöliiketoiminnasta vastaava johtaja Timo Rantala.

"Olemme tyytyväisiä pystyessämme uuden hankintamme myötä nostamaan rahastomme sijoitusastetta ja kasvattamaan liiketilapainoa hyvällä sijainnilla olevalla monikäyttäjäkohteella. Tarkoituksenamme on parantaa hankitun kohteen tilojen käytettävyyttä muun muassa kehittämällä rakennuksen julkisivua", toteaa Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Ville Yrjölä.


Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Johtaja Timo Rantala
p. 040 528 7141
timo.rantala@fennia.fi

Rahastonhoitaja Ville Yrjölä
p. 040 350 3126
ville.yrjola@fennia.fi


Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 29 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 266 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia -konsernia.

2.5.2018

 Tulosta