Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti toimistokiinteistön Espoosta

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Quartetton Basso -toimistokiinteistön Suomen Kulttuurirahastolta.

Espoon Leppävaarassa osoitteessa Linnoitustie 2a sijaitsevan Quartetton Basson vuokrattava pinta-ala on noin 4 900 m2  ja se on täyteen vuokrattu. Kiinteistö on osa Quartetto Business Parkia ja se sijaitsee hyvien yhteyksien ja palveluiden läheisyydessä.

– Olemme tyytyväisiä voidessamme hankkia modernin ja joustavan monikäyttäjäkohteen kävelymatkan päässä kauppakeskus Sellosta ja Leppävaaran rautatieasemasta, toteaa Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Ville Yrjölä.

– Tarpeeksi suuri pääkaupunkipaino ja sijainniltaan hyvä monikäyttäjäkohde lisää rahaston kiinteistösijoitusten tulevaisuuden kysyntää sekä hajautusta, kertoo Fennia -konsernin kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Timo Rantala.

Suomen Kulttuurirahaston neuvonantajana kaupassa toimi Ecorum Oy.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy
Rahastonhoitaja Ville Yrjölä
p. 040 350 3126
ville.yrjola@fennia.fi

Kiinteistösijoitusjohtaja Timo Rantala
p. 040 528 7141
timo.rantala@fennia.fi

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I www.fenniavarainhoito.fi

Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy ja hallinnosta riippumaton kotimainen rahastoyhtiö Elite Rahastohallinto Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 27 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 240 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia-konsernia.

30.12.2016

 Tulosta