Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I myi Helsingin keskustassa sijaitsevan Kalevankatu 9 kiinteistön

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 31.10.2017 tehdyllä kaupalla myynyt Helsingin keskustassa sijaitsevan Kalevankatu 9 kiinteistön. Kalevankatu 9 kiinteistö on täyteen vuokrattu vuonna 1904 rakennettu ja vuonna 1990 peruskorjattu muuntojoustava monikäyttäjäkiinteistö. Siihen kuuluu erillinen Kalevankadun varressa Hotelli Tornin ja Forumin vieressä keskeisellä sijainnilla oleva toimisto- ja liikerakennus sekä sisäpihan erillinen asuinrakennus.

– Rahaston tavoitteena on tuottaa sijoittajilleen hyvää tuottoa niin vuokrien merkeissä kuin myös arvonnousuja realisoimalla. Tulemme jakamaan arvonnousun sijoittajillemme ja loput varat sijoittamaan uudelleen hyviin kiinteistöihin, kertoo kiinteistöliiketoiminnan johtaja Timo Rantala.

FPP toimi transaktiossa myyjän kaupallisena neuvonantajana ja DLA Piper Finland Oy juridisena neuvonantajana.

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 29 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 270 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia -konsernia.

31.10.2017

 Tulosta