Christa Korhonen valittiin Fennian Vuoden 2019 kesätyöntekijäksi

Christa Korhonen on Fennian Vuoden kesätyöntekijä

Fennia-konsernissa valittiin tänä vuonna neljättä kertaa Vuoden kesätyöntekijä. Palkinnon sai viestintätiimissä Helsingin Pasilassa työskentelevä Christa Korhonen.

Fennialle kesätyöntekijät ovat arvokas voimavara, sillä he varmistavat, että palvelumme onnistuvat ja prosessimme hoituvat myös kesälomien aikana.

– Kesätyöntekijät tuovat mukanaan uusia näkökulmia ja ideoita sekä rikastuttavat työyhteisöä. Kuuntelemmekin heitä tarkalla korvalla, sillä saamme heiltä arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseen, kertoo HR-partner Riikamaria Vartiainen ja jatkaa:

– Valinta oli tänä vuonna haastava ja raati sai paljon erittäin hyvin perusteltuja ehdotuksia sekä esimiehiltä että kesätyöntekijöiden kollegoilta. Kiinnitimme ilahtuneena huomiota siihen, että kesätyöntekijöitämme kiiteltiin erityisesti tiimityötaitoihin liittyen.

Myös Christa Korhonen sai perusteluissa paljon kehuja innostavasta ja toimeen tarttuvasta asenteestaan sekä erinomaisista tiimi- ja työyhteisötaidoistaan.

Monipuolisia työtehtäviä ja sopivasti vastuuta

Voitto tuli ensimmäistä kesäänsä Fennialle työskentelevälle Christalle yllätyksenä.

– Palkinnon saaminen tuntui aika mahtavalta. En osannut yhtään odottaa, että minut valitaan, joten onhan tämä aika kivaa, Christa hymyilee.

Kesän aikana finanssialasta kiinnostunut Christa on päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä, kuten luomaan monen tyyppistä sisältöä Fennian ulkoisiin ja sisäisiin kanaviin sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan somekampanjaa.

– Olen saanut tehdä vaikka mitä! Kesällä olen esimerkiksi tehnyt paljon uutisia ja kirjoittanut sisäiseen lehteen. Lisäksi olen päässyt kokeilemaan videokuvausta ja esiintymistä somea varten, Christa kuvailee.

Christa kertookin, että parasta työssä ovat olleet monipuoliset työtehtävät, ja se että hän on saanut tehdä laaja-alaisesti erilaisia töitä.

– Minulle on alusta asti annettu vastuuta ja se on ollut kivaa. Olen voinut itsenäisesti tehdä asioita ja apua olen saanut aina kysyessäni.

Fennia on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa työnantajat sitoutuvat vastuullisen kesätyön periaatteisiin. Kampanjassa valitaan vuosittain myös Vastuullisin kesätyönantaja kesätyöntekijöiden antaman palautteen perusteella sekä toteutetaan kesäduunitutkimus.

– Me Fennialla haluamme hoitaa kesätyöprosessin laadukkaasti ja kantaa osaltamme vastuuta nuorten työllistämisestä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjan myötä saamme vinkkejä oman kesätyöprosessimme kehittämiseen, toteaa Riikamaria Vartiainen.

Ansioituneiden kesätyönantajien lisäksi kampanjassa palkitaan myös koko Suomen Vuoden kesätyöntekijä. Kampanjassa mukana olevat työnantajat ehdottavat omaa kesätyöntekijäänsä palkinnon saajaksi, ja Vuoden kesätyöntekijä valitaan työnantajilta tulleiden perusteluiden pohjalta. Fennian ehdotus Vuoden kesätyöntekijäksi on Christa Korhonen.

 

15.8.2019

 Tulosta