Hyppää sisältöön
Yritysasiakkaat
På svenska
Kirjaudu Oma Fenniaan
  • Etusivu
  • Kiinteistörahastot
  • Salkunhoito

ESR Fennica Tontit: Salkunhoito

Sijoita suursijoittajan matkassa

Fennia on institutionaalinen kiinteistösijoittaja, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa vakuutusyhtiön viisaudella, yli sadan vuoden kokemuksella. Fennia on itse rahaston suurin sijoittaja.

Rahastojen salkunhoidosta, sijoituspäätösten teosta ja ostettavien kohteiden analysoinnista vastaavat kiinteistösijoittamisen ammattilaiset.

Elina Puhakainen (DI) vastaa rahastonhoitajana Fennica Tontit –erikoissijoitusrahastosta sekä Fennia Varainhoidon kiinteistöasiakkuuksien lainaneuvotteluista ja vieraan pääoman järjestelyistä. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnasta sen eri osa-alueilta. Puhakainen on aikaisemmin toiminut rahastonhoitajana Fennica Toimitilat I -rahastossa ja analyytikkona eri kiinteistörahastoissa, vastannut varainhoitajana kansainvälisistä kiinteistösijoitusasiakkuuksista sekä osallistunut johtoryhmätyöskentelyyn mm. kiinteistörahastoissa.

Niklas Sopanen (KTM) toimii Fennia Varainhoidon business controllerina vastaten Fennica-erikoissijoitusrahastojen taloushallinnosta ja raportoinnista. Hänellä on lähes 8 vuoden kokemus tilintarkastustehtävistä ja kiinteistöjen taloushallinnosta. Sopanen on aikaisemmin toiminut tilintarkastuksen ja talouskonsultoinnin asiantuntijana.

Heidi Ketolainen (OTK, VTK, VT) toimii Fennia Varainhoidon hallinto- ja lakiasioiden johtajana, vastaten myös Fennica -erikoissijoitusrahastojen juridiikasta. Hänellä on runsaan 15 vuoden kokemus kiinteistöliiketoiminnan juridiikasta. Aikaisemmin Ketolainen on toiminut mm. asianajotehtävissä, rakennusyhtiön perustajaurakoinnista vastaavana lakimiehenä sekä ollut perustamassa ja hoitamassa asuntotonttirahastoja.

Timo Valkama (OTM, VT), Head of Transactions, vastaa Fennia Varainhoidon hallinnoiman kiinteistöomaisuuden, mukaan lukien Fennica-erikoissijoitusrahastojen, transaktioprosesseista. Valkamalla on laaja yli 8 vuoden kokemus kiinteistöalalta sekä kiinteistösijoittamisen juridiikasta. Aikaisemmin hän on toiminut mm. pörssinoteeratun rakennusyhtiön kiinteistötransaktioista ja hankekehitysprojekteista vastaavana lakimiehenä sekä asiantuntijatehtävissä lakitoimistossa.

Timo Vasa, Fennia Kiinteistöt Oy (RI. RAP) toimii Fennica -erikoisijoitusrahastojen rakennuttajapäällikkönä ja vastaa rahastoon kuuluvien kiinteistöjen ylläpidosta. Hänellä on yli 20 v. kokemus vastaavista tehtävistä eri yrityksissä.

Fennia Varainhoidon erikoissijoitusrahastojen hallinnoinnista, salkunhoidosta ja markkinoinnista vastaa Fennia Varainhoito Oy.

Vakuutukset ja palvelut Vahingot Asiakaspalvelu Ajankohtaista Yritysasiakkaat Medialle Tietoa Fennia-konsernista Briefly in English
© Fennia-konserni
00017 Fennia, Helsinki
Puhelin: 010 5031
Tietosuoja ja käyttöehdot Saavutettavuus Puheluiden hinnat ja yksityisyyden suoja